Yle sai runsaasti harmistunutta palautetta – pyörsi päätöksensä Satuhäiden esitysajasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Yle sai runsaasti harmistunutta palautetta – pyörsi päätöksensä Satuhäiden esitysajasta

Satuhäiden Facebook-sivuilla kerrotaan, että Satuhäät esitetään tänään Yle Areenassa aiemmasta peruutuksesta huolimatta.

Virpin ja Henri Mäkelän rakkaustarina esitetäänkin tänään maanantaina Yle Areenassa. Suhteen esteenä oli aluksi Henrin ex-kihlattu, joka oli tuolloin myös Virpin paras ystävä.­

18.4.2016 16:48

Satuhäiden Facebook-sivu tiedottaa, että supersuositun maanantainen jakso on katsottavissa Yle Areenassa tänään maanantaina kello 21.

– YLLÄTYSMUUTOS!! Satuhäiden puuttuminen tämän maanantai-illan ohjelmistosta sai runsaasti harmistunutta palautetta, joten Virpin ja Hempan ensi viikon Satuhäät-jakso julkaistaan ennakkoon Yle Areenassa jo tänään klo 21! Satuhäät-fanit saavat siis sittenkin normaaliannoksensa takuuvarmasta maanantain häähumusta! Satuhäiden Facebook-sivuilla tiedotetaan ohjelman trailerin kera.

Huippusuositun sarjan fanit ihmettelivät viime viikolla sosiaalisessa mediassa, miksi ohjelman neljättä jaksoa ei esitetä normaalisti maanantaina 18.4. Satuhäiden ohjelmapaikalla tänään nähdään The Real Vampires of True Blood -dokumentti, jossa seurataan elämäntapavampyyreja.

Satuhäiden tuottaja Juha-Pekka Ristmeri kertoi viime perjantaina Ilta-Sanomille, että TV2-kanavan keskusteluohjelma sotkee Satuhäiden esitysaikataulun.

Parin hääjuhla Nokialla on railakas, mutta ronskipuheinen tuore morsian ei malttaisi odottaa hääyötä, kerrotaan Ylen ohjelmatiedotteessa.­

Kanavalla esitetään maanantaina klo 21:30 A2: Taloustalkoo-ilta, jossa keskustellaan sosiaaliturvasta ja palkkojen leikkauksesta.

– Kyseessä on sijoitteluongelma ja Satuhäiden jääminen pois maanantailta liittyy Yleisradion ohjelmistokaavaan. Keskusteluohjelma siirtää Satuhäiden lisäksi muidenkin ohjelmien esitystä. Satuhäät jää harmittavasti maanantaina pois, juuri kun yleisö on taas tottunut seuraamaan sitä maanantai-iltaisin, Ristmeri kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?