Heidi Klum, 42, poseeraa oman alusvaatemerkkinsä rohkeissa kuvissa – sukkanauhat ja punaista pitsiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Klum, 42, poseeraa oman alusvaatemerkkinsä rohkeissa kuvissa – sukkanauhat ja punaista pitsiä

Heidi Klum poseeraa räväkästi oman alusvaatemerkkinsä muotikuvissa.

Heidi Klum NBCUniversalin pressitilaisuudessa huhtikuussa 2016.­

11.4.2016 19:58

Huippumalli Heidi Klum, 42, poseeraa oman alusvaatemerkkinsä kuvissa rohkeasti. Hän julkaisi omalla Instagram-tilillään äskettäin kuvia alusvaatemerkin viimeisimmistä kuvauksista. Saksalaistaustaisella mallilla on kuvapalvelussa yli 2,6 miljoonaa seuraajaa.

Klum on yksi maailman tunnetuimmista huippumalleista. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Victoria’s Secret -brändille ja poseerannut useasti maineikkaalle Sports Illustrated -lehdelle.

Tuoreet kuvat eivät jättäneet paljoa arvailujen varaan. Viikonloppuna julkaistussa kuvassaan Klum poseeraa violeteissa alusvaatteissa, joiden yläosa on lähes läpinäkyvä.

Kuvan voi katsoa myös täältä.

Aivan äskettäin Klum julkaisi kuvan, jossa hänellä on yllään punaiset pitsialusvaatteet ja sukkanauhat.

Kuvan voi katsoa täältä.

Klum on nähty viime aikoina myös America’s Got Talent -ohjelman tuomaristossa. Daily Mailin mukaan tähti vietti äskettäin lomaa Saint-Barthélemyn paratiisisaarella Karibialla yli kymmenen vuotta nuoremman poikaystävänsä kanssa. Klumin kanssa kaksi vuotta seurustellut Vito Schnabel, 29, työskentelee taidevälittäjänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?