Jack Nicholsonin poika ja Leonardo DiCaprio – kuin kaksi marjaa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jack Nicholsonin poika ja Leonardo DiCaprio – kuin kaksi marjaa?

Jack Nicholson viihtyi poikansa kanssa Los Angeles Lakersin ottelussa.

Jack Nicholsonin poikaa Raytä verrataan Leonardo DiCaprioon.­

9.4.2016 12:04

Näyttelijälegenda Jack Nicholson, 78, vietti poikansa Raymondin, 24, kanssa aikaa koripalloilun parissa. Nicholsonit seurasivat Los Angelesin paikalliskamppailua Lakersin ja Clippersin välillä courtside-paikoilta torstaina.

Daily Mail julistaa pojan perineen isänsä leveän virneen, jota kuvaillaan elokuvamaailman ikonisimmaksi.

Vastaavasti esimerkiksi Hello Magazinen mielestä Nicholson junior muistuttaa Leonardo DiCapriota, joka pokkasi hiljattain ensimmäisen Oscarinsa pääosastaan elokuvassa The Revenant.

Hello! mainisee jutussaan DiCapriolla olevan kaksi muutakin "kaksoisolentoa": venäläinen Roman Burtsev ja ruotsalainen Konrad Annerud.

Ruotsalainen Konrad Annerud on tullut tunnetuksi yhdennäköisyydestään Leonardo DiCaprion kanssa. Jos Instagram-kuva ei näy, näet sen täältä.

Leonardo DiCaprio voitti parhaan miespääosan Oscarin roolistaan elokuvassa The Revenant. DiCaprio ja Jack Nicholson tekivät yhdessä ylistetyt roolisuoritukset 10 vuotta sitten elokuvassa The Departed.­

Raymond syntyi vuonna 1992. Hänen äitinsä on näyttelijätär Rebecca Broussard. Jack Nicholsonilla on tuosta suhteesta myös tytär Lorraine (s. 1990), minkä lisäksi hänellä on toinen tytär Jennifer (s. 1963) avioliitostaan Sandra Knightin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?