Hollywood-tähti oli kateellinen Paul Walkerin kuolemasta – pyytää nyt anteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti oli kateellinen Paul Walkerin kuolemasta – pyytää nyt anteeksi

Amerikkalaisnäyttelijä Michelle Rodriguez kertoi olleensa kateellinen edesmenneelle Paul Walkerille, joka ehti kuolla ennen häntä.

8.4.2016 9:22

Hurjapäät -elokuvista ja Avatarista tuttu amerikkalaisnäyttelijä Michelle Rodriguez joutui jokin aika sitten myrskyn silmään annettuaan hämmentävän haastattelun dokumenttiryhmälle.

Rodriguez, 37, sanoi haastattelussa olleensa kateellinen vuonna 2013 kuolleelle Paul Walkerille, koska tämä ehti siirtyä tuonpuoleiseen ennen häntä.

 

TMZ:n mukaan Rodriguez antoi kyseisen haastattelun ollessaan psykoaktiivisen huumeen alaisena ja ”käyttäytyneensä kuin eläin” Walkerin kuoleman jälkeisenä vuonna.

– Tein kaiken mahdollisen piiloutuakseni itseltäni. Trippini teki minut surulliseksi, että hän jätti minut tänne. Se ei johtunut niinkään surusta, vaan kateudesta siitä, että hän ennätti sinne (tuonpuoleiseen) ennen minua.

Nyt Rodriguez katuu sanomisiaan ja pyytää anteeksi. Hän myös harmittelee dokumenttiryhmän käyttäneen silloista mielentilaansa häpeilemättä hyväkseen ja katuu koko projektia.

– Minulla oli heikko hetkeni ja sanoin jotain, joka oli henkilökohtaista. Sitä käytettiin häikäilemättä hyväksi, ja pahoittelen sitä, Rodriguez kertoo Splashin videolla.

Michelle Rodriguez.­

– Jos olisin tiennyt, että sitä käytettiin niin, en olisi ollut mukana koko projektissa.

Artikkelivideolla Michelle Rodriguez pyytää anteeksi kommenttejaan kollegansa Paul Walkerin kuolemaan liittyen.

Amerikkalaisnäyttelijä Paul Walker kuoli joulukuussa 2013 traagisessa auto-onnettomuudessa. Hänet muistetaan parhaiten vauhdikkaan Hurjapäät -elokuvasarjan päätähtenä.

Paul Walker kuoli vuonna 2013.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?