Internet meni sekaisin kauhistuttavasta vauvavideosta – aito vai ei? Taapero karjuu kuin riivattu ja tasapainoilee käsittämättömästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Internet meni sekaisin kauhistuttavasta vauvavideosta – aito vai ei? Taapero karjuu kuin riivattu ja tasapainoilee käsittämättömästi

Jo yli 4 miljoonaa on nähnyt karmaisevan videon taaperosta, jonka käytös tuo mieleen kaikkein pelottavimmat kauhuelokuvat.

Connor-vauva tasapainoilee häkellyttävällä tavalla YouTube-suosioon nousseella videolla.­

3.4.2016 20:57

YouTube-videopalvelussa viime viikkojen kohutuimmaksi videoksi on noussut Chris and Keelan Chronicles -nimisen YouTube-käyttäjän 9. maaliskuuta julkaisema video pienestä vauvasta, jonka käytös on kuin suoraan kauhuelokuvasta.

Valvontakameran yöaikaan kuvaamalla videolla pieni lapsi karjuu hurjalla tavalla ja kiipeää seisoman pinnasängyn kaiteen päälle.

Seinällä olevien kirjainten perusteella Connoriksi nimetty vauva tasapainoilee kapean kaiteen päällä käsittämättömästi yli 20 sekuntia ja huutaa raivokkaasti äitiä.

Videon lopuksi Connor putoaa takaisin pinnasänkyyn, mutta ei loukkaa itseään kummemmin, vaan jatkaa huutamista.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Videon oli sunnuntai-iltaan mennessä nähnyt jo yli 4,3 miljoonaa YouTube-käyttäjää. Useat videon katsojat ovat epäilleet Connorin olevan videolla paholaisen riivaama ja kykenee siksi epäluonnolliseen tasapainoiluun.

Karmiva video on herättänyt runsaasti keskustelua kansainvälisesti, ja videon aitoutta on epäilty.

Videon ladanneen YouTube-tilin omistaja kertoo videon saatetekstissä, ettei videolla oleva lapsi ole hänen.

Toistaiseksi videota ei ole vahvistettu manipuloiduksi eikä myöskään aidoksi, joten totuus karmivan videon taustalla on yhä arvoitus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?