23 vuoden odotus palkittiin – Slash ja Axl Rose nousivat viimein samalle lavalle - Viihde - Ilta-Sanomat

23 vuoden odotus palkittiin – Slash ja Axl Rose nousivat viimein samalle lavalle

Tässä he ovat: Guns N’ Rosesin Slash ja Axl Rose rokkaamassa yhdessä legendaarisella keikalla!

Axl ja Slash nähtiin vihdoin taas samalla lavalla.­

2.4.2016 10:32

Guns N’ Rosesin Pohjois-Amerikan kiertueen aloittava keikka villitsi fanit täysin. Slash ja Axl ovat vihdoin taas samalla lavalla!

Instgramissa julkaistiin nopealla tahdilla videoita ja kuvia tapahtuneesta.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Guns N’ Rosesin alkuperäinen kitaristi Slash ja laulaja Axl Rose ovat haudanneet ristiriitansa ja uudistaneet ystävyytensä 23 vuoden jälkeen. He ovat olleet samalla lavalla viimeksi vuonna 1993, mutta sittemmin kaksikon välit viilenivät riidan seurauksena.

#GunsNRoses #GNR #GNReunion #GNRisBACK !!!!!!!! pic.twitter.com/fFYaumTk44— AsíEraCuandoLlegué (@willy_gnr) 2. huhtikuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä!

Yhtyeellä on menossa 30-vuotisjuhlavuosi. Porukka oli nyt siis lähes alkuperäisellä kokoonpanollaan lauteilla legendaarisella Troubadour-klubilla Los Angelesissa.

Slash #GnFnR #gunsnroses #Troubadour #NotInThisLifeTimeTour #GNRisBack pic.twitter.com/vQCMpcqGGT— Guns N' Roses Fans (@GNR_Fans) 2. huhtikuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Alle vuorokauden varoitusajalla ilmoitettu keikka alkoi lauantaiaamuna Suomen aikaa. Guns N’ Roses teki ensiesiintymisensä nykyisellä nimellään samassa konserttipaikassa eli Troubadour-klubilla vuonna 1985.

Fanit olivat jonottaneet perjantaina tuntikausia lippuja, joiden hinta oli kymmenen dollaria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?