Tanssii tähtien kanssa -valmentaja edusti näyttävässä haalaripuvussa – avara kaula-aukko varastaa huomion - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa -valmentaja edusti näyttävässä haalaripuvussa – avara kaula-aukko varastaa huomion

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Katri Mäkinen saapui Stars Show -kiertueen lehdistötilaisuuteen näyttävässä haalaripuvussa.

Katri Mäkinen­

31.3.2016 7:11

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Katri Mäkinen nähdään tanssijana myös imitaattori Jarkko Tammisen Stars Show -kiertueella tulevana syksynä.

Mäkinen osallistui imitaatiorevyyn lehdistötilaisuuteen upeaan mustaan haalariin sonnustautuneena. Hän kertoi hankkineensa asunsa ketjuliikkeestä jo jokin aika sitten.

– Ajattelin, että käyn vielä yhdessä liikkeessä, ja löysin sieltä tämän, ja se istui mukavasti.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Mäkinen voitti viimeisimmän kauden yhdessä laulaja Pete Parkkosen kanssa. Mäkinen toivoisi ohjelman saavan joskus vielä jatkoa.

– Viimekertainen kokemus oli sen verran kiva ja oli mukavaa tehdä, joten olisi tietysti ihanaa, jos saataisiin tehtyä vielä kymmenes kausi. Ehdottomasti haluaisin olla mukana.

Tällä hetkellä Mäkinen kertoo työskentelevänsä paitsi tanssijana, myös tanssinopettajana.

– Yksi isompi projekti alkaa ensi keskiviikkona, eli Laura Voutilaisen Casino-show. Olen siellä tanssimassa, ja sitten on myös aika paljon yksittäistä keikkaa ja opetushommaa. On kyllä ihan

tekemistä, Mäkinen kertoo kuulumisiaan.

Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen tuulettivat Tanssii Tähtien Kanssa -voittoaan marraskuussa 2014.­

Katri Mäkinen toivoo, että Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmasta tehtäisiin uusi kausi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?