Satu Tuomisto paljastaa Tainola Show’ssa: Kosinta tuli yllättäen, ihan puun takaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Tuomisto paljastaa Tainola Show’ssa: Kosinta tuli yllättäen, ihan puun takaa

Kihlautunut yrittäjä Satu Tuomisto on onnellinen nainen. Elämässä kaikki palaset ovat vihdoinkin loksahtaneet paikoilleen.


26.3.2016 7:52

Kaunis ja seesteinen Satu Tuomisto, 30, on aiempaa rauhallisempi ja ennen kaikkea onnellisempi. Syykin on selvä: Satu on kihlautunut johtotehtävissä työskentelevän Petrin kanssa. Satu vahvistaa Tainola Show’ssa heidän myös jo asuvan yhdessä Espoossa kauniissa omakotitalossa.

Äskettäin energiapakkaus täytti 30 vuotta.

–Kolmekymmentä on tietynlainen aikuistumisen rajapyykki. Vaikka en ehkä itselleni sitä myönnä, niin nyt on varmaan nuoruuden hölmöilyt ja kaikki kasvukivut käyty läpi ja niistä opittu, hän painottaa.

Satu myöntää tehneensä elämässään vääriä miesvalintoja.

–Suhteet ovat opettaneet ja muokanneet minua siihen, millainen nyt olen. Ne ovat myös kasvattaneet ja vahvistaneet.

Sadulla on nyt rinnallaan vakaa, aikuinen mies. Kauniin juontajan vasemmassa nimettömässä on tyylikäs timantein koristeltu.

–Kosinta tuli yllättäen, ihan puun takaa. Tapasimme tavallaan työn merkeissä. Vaikka olemme tavallaan samassa työpaikassa, emme puutu toistemme työasioihin, Satu naurahtaa.

ISTV:n Tainola Show’ssa Satu myös raottaa pariskunnan yhteistä elämää ja tulevaisuuden suunnitelmia sekä sitä, haluaako Satu jonakin päivänä tulla äidiksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?