Ewan McGregorin 20-vuotias Clara-tytär on tyrmäävä ilmestys

Julkaistu:

näyttävä tytär
Kuuluisan näyttelijä-isänsä tytär, Clara McGregor tähtää korkealle valokuvauksen saralla.
Paparazzit hieraisivat keskiviikkona silmiään, kun Ewan McGregor saapui tähdittämänsä, legendaarisesta jazzmuusikko Miles Davisista kertovan Miles Ahead -elokuvan ensi-iltaan New Yorkissa.

Seuranaan skottinäyttelijällä oli hänen vanhin tyttärensä Clara, 20, joka oli salamavalojen räiskeessä kerrassaan upea ilmestys.


Kauniilla Claralla oli yllään tyylikkään hillitty musta silkkiasu, kun taas hänen isänsä kunnioitti kotimaataan näyttävän punaisilla, skottiruudullisissa housuilla. Karismaattisen skotin tyylin kruunasivat musta t-paita ja samanvärinen simppeli takki.


Kokonimeltään Clara Mathilde McGregor on Daily Mailin mukaan korkealle tähtäävä valokuvaaja. Se käy ilmi myös nuoren naisen Instagramista, jossa Clara julkaisee usein näyttäviä otoksia.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Legendaarisen Trainspottingin ohella parhaiten Tähtien sota -elokuvista tunnetulla Ewan McGregorilla, 44, on vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa neljä tytärtä. Parikymppisen Claran lisäksi Hollywood-huushollista löytyvät kaksoistytöt Esther ja Jamyan, 14, sekä nelivuotias Anouk.

McGregor ja häntä viisi vuotta vanhempi, ranskalaisen Mavrakis ovat olleet naimissa kunnioitettavat 21 vuotta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt