Kreikkalainen naimakauppa -näyttelijä IS:n haastattelussa: Äitiyshaaveet viivästyttivät elokuvan jatko-osaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kreikkalainen naimakauppa -näyttelijä IS:n haastattelussa: Äitiyshaaveet viivästyttivät elokuvan jatko-osaa

Elokuvatähti Nia Vardalos kertoo Rita Tainolan haastattelussa elokuvanteon viivästyneen, koska tahtoi tulla äidiksi.

24.3.2016 7:55

Kun näyttelijä-käsikirjoittaja Nia Vardalos kirjoitti elokuvan Portokalosin perheestä, hän ei osannut aavistaa tarinan suosiota. Kreikkalainen naimakauppa oli maailmanlaajuinen menestys ja se toi tekijöilleen niin kunniaa kuin rahaa. Oscar-ehdokkuudenkin saanut Nia odotti kuitenkin yli kymmenen vuotta ennen kuin hän ryhtyi kirjoittamaan menestystarinalle jatkoa.

Nyt Suomen elokuvateattereihin tulee perjantaina 25. maaliskuuta Kreikkalainen naimakauppa 2 ja pääosassa nähdään tietysti Nia sekä Johan Corbett ja muu vanha tiimi.

– Yritin tulla äidiksi. Olin sitä mieltä, etten voi kirjoittaa jatko-osaa ja äidillisiä tunteita, kun minulla ei niitä ole. En olisi halunnut lähteä lehdistökiertueellekaan, sillä äidiksi tuleminen oli ykkösjuttu, Nia Vardalos sanoo ISTV:n Rita ja Leffatähdet -ohjelmassa.

Ohjelmassa haastatellaan myös miespääosanesittäjää John Corbett’ia, joka paljastaa, miten hän valloittaa puolisonsa Bo Derekin sydämen aina uudestaan ja uudestaan.

Katso tähtien haastattelut ISTV Rita ja Leffatähdet

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?