Uskovainen laulajatähti ilakoi rannalla kurvikkaan ex-teinitähden kanssa – erosi vaimostaan vain pari viikkoa sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Uskovainen laulajatähti ilakoi rannalla kurvikkaan ex-teinitähden kanssa – erosi vaimostaan vain pari viikkoa sitten

Gospel-laulaja Israel Houghtonin syytetään pettäneen vaimoaan Adrienne Bailonin kanssa.

Adrienne Bailon ja Israel Houghton­

23.3.2016 16:06

Uskovaisen laulajatähden ja Kardashianin ex-tyttöystävän lomasta Meksikon lämmössä on noussut Yhdysvalloissa kohu. Gospel-laulaja Israel Houghton, 44, ja laulaja-näyttelijä Adrienne Bailon, 32, kuvattiin hyvin läheisissä tunnelmissa Tulumissa, Meksikossa.

Welp, we didn't see this one coming. Adrienne Bailon boo'd up with Grammy winning gospel singer Israel Houghton. pic.twitter.com/UA0WxIdyFa— Tartle (@TheTartle) 22. maaliskuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Uskovaisen tähden fanit närkästyivät nähdessään parin lomakuvat, sillä Houghton erosi vaimostaan Meleasasta vain muutama viikko sitten. Osa faneista on syyttänyt Houghtonilla olleen salasuhde Bailoniin vaimonsa selän takana. Laulaja ehti olla ex-vaimonsa kanssa naimisissa 20 vuoden ajan.

– Ei hän varmasti edes yrittänyt saada avioliittoaan toimimaan, jos Adrienne oli odottamassa ”varasijalla”, Twitterissä puhistaan.

Adrienne Bailon tunnetaan entisenä Disneyn teinitähtenä ja juontajana.­

Houghton on avautunut pettämissyytöksistä Facebookissaan. Hän kirjoittaa avioliittonsa kariutuneen pettämiseen, mutta uskottomuus tapahtui viisi vuotta sitten, eivätkä he vaimonsa kanssa päässeet siitä koskaan yli.

– Tapasin Adriennen hieman yli kaksi vuotta sitten. Työskentelimme yhdessä ja ystävystyimme. Olemme molemmat sinkkuja ja hyvin hiljattain alkaneet seurustella. Avioliittoni oli ohi jo pitkä aika sitten, jo ennen kuin ilmoitin erosta, Houghton kirjoittaa.

Laulaja sanoo olevansa pettynyt siihen, että Bailonia on syytetty sosiaalisessa mediassa avioliitonrikkojaksi.

– Olen hyvin surullinen, että syytön ihminen on vedetty tähän soppaan mukaan. Adrienne on rehellinen nainen, todellinen ystävä, eikä häntä pitäisi syyllistää minun teoistani. Otan vastuun teoistani ja olen aina ottanutkin. Jumala näkee kaiken.

Not a cheat-a girl! Israel Hougton denies cheating on his wife with new GF Adrienne Bailon: https://t.co/0e7mpzOkJA— Us Weekly (@usweekly) 23. maaliskuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Alla olevalla videolla Adrienne Bailon kuvattuna punaisella matolla joulukuussa:

Korjaus: 24.3.2016 klo 10.47 – kuvaan korjattu Israel Houghton. Aiemmassa versiossa kuvassa oli Donnie McClurkin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?