Mikael Gabrielin ja norjalaisen Playboy-kaunottaren etäsuhde toimii: ”Tekee intohimoisempaa sängyssä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Gabrielin ja norjalaisen Playboy-kaunottaren etäsuhde toimii: ”Tekee intohimoisempaa sängyssä”

Mikael Gabriel kertoo kaukosuhteestaan Radio Suomipopin haastattelussa. Helposti kyllästyvä rap-tähti pitää nimenomaan kaukosuhdetta toimivana ratkaisuna.

16.3.2016 21:42

Räppäri Mikael Gabriel kertoo Radio Suomipopin haastattelussa etäsuhteen norjalaisen Playboy-malli Triana Iglesiaksen kanssa toimivan mainiosti. Helposti ihmisiin kyllästyvä rap-tähti pitää nimenomaan kaukosuhdetta toimivana ratkaisuna.

– Yksi tän suhteen onnistumisen salaisuus on kaukosuhde. Ei nää toista koko ajan, ei pääse koskee toiseen koko ajan. Joutuu antaa toiselle päivisin rauhan, enkä paina viestii koko ajan. Mä tiedän, että sillä on näitä samoja juttuja, eikä se ehdi vastaa. Kun päivä on ohi, niin me mennään meidän omaan maailmaan, Mikael Gabriel kuvailee.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Räppäri sanoo kaukosuhteen tekevän suhteesta mielenkiintoisemmaksi.

– Me ehditään hyvin harvoin näkee, ja se tekee siitä intohimoisempaa ja kaikin puolin arjessa, sängyssä ja missä tahansa tasot vaan nousee. Se on siistimpää. Uskon, että mun aikaisemmat suhteet ei ole toimineet, koska olen aina nähnyt sen ihastukseni koko ajan ja päässyt koskee. Tota mä en saa ja joudun unelmoimaan siitä.

Mikael Gabrielin mukaan hän kyllästyy parisuhteissa melko nopeasti. Etäsuhteessa hän ei ehdi kyllästymään.

– Mä oon sellanen jätkä, että mä kyllästyn nopeesti. Mulla tulee puolen vuoden sisään kyllästyminen toiseen ihmiseen ja alkaa olemaan vähäön sellaista, että joudun taistelemaan, että jaksan olla tässä. Me miehet ollaan erilaisia kuin naiset, miehillä on eläimellisiä haluja. Kun ne eläimelliset halut saa hoidettua pois, niin sitten mennään seuraavaan.

Kaukosuhde sopii Mikael Gabrielille.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?