Miss Hongkong heitettiin tylysti ulos Britannian eliittikoulusta – ei vastannut mielikuvaa missikaunottaresta - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Hongkong heitettiin tylysti ulos Britannian eliittikoulusta – ei vastannut mielikuvaa missikaunottaresta

Miss Hongkong Louisa Mak sai tylyn vastaanoton entisessä opinahjossaan.

Louisa Mak kruunattiin Miss Hongkongiksi elokuussa 2015.­

14.3.2016 22:08

Miss Hongkong Louisa Mak, 23, sai tylyn vastaanoton vieraillessaan entisessä opinahjossaan Cambridgen yliopistossa Britanniassa, uutisoi Daily Mail. Mak saapui entiseen kouluunsa Cambridgen yliopiston naisille suunnattuun Newnham Collegeen kuvausryhmän kera tarkoituksenaan tehdä ohjelma, jossa muistellaan Makin opiskeluvuosia. Ohjelmaa kuvattiin varta vasten samana päivänä, kun yliopistolla järjestettiin kevättanssiaiset.

Paikalla olleet opiskelijat suhtautuivat kuitenkin Makiin ja kuvausryhmään nuivasti, sillä eivät uskoneet tämän olevan oikea Miss Hongkong. Mak kierteli yliopistolla kahden kameramiehen, valaistusryhmän ja tuotantotiimin kanssa herättäen runsaasti huomiota. Väitteet petkutuksesta levisivät, kun kuvausryhmän jäsenten väitettiin yrittäneen juoda juhlallisuuksissa tarjolla olleita alkoholijuomia, johon heillä ei koulun mukaan ollut oikeutta.

– Kysyin yhdeltä kuvausryhmän jäseneltä, että mitä on oikein meneillään, eräs paikalla ollut kertoo The Tab -opiskelijalehden mukaan.

– Minulle kerrottiin, että nainen, jota he kuvasivat on Miss Hongkong, joka on opiskellut koulussa ja siksi he kuvaavat videota. Hän (Miss Hongkong) vaikutti mukavalta, mutta ei ollut kovin puhelias, lehdelle kuvaillaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Pian huhut ”Miss Hongkongia esittävästä naisesta” levisivät koululla. Daily Mailin mukaan opiskelijat yhteistuumin totesivat, että kyseessä ei voi olla oikea Miss Hongkong, sillä ”oikealla Miss Hongkongilla on paremmat hampaat.”

Sekavan tilanteen vuoksi Mak kuvausryhmineen vietiin koulun kansliaan selvittämään tilannetta. Epäilyistä tyrmistyneet Miss Hongkong ja kuvausryhmä eivät kuitenkaan onnistuneet selittämään itseään kiperästä tilanteesta ulos, sillä heillä ei ollut mukanaan lehdistökortteja. Keskustelun jälkeen yliopiston vartijat heittivät koko porukan rakennuksesta ulos.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Daily Mailin mukaan huhut Miss Hongkongin imitoijasta levisivät tanssiaisissa vielä senkin jälkeen, kun Louisa Mak kuvausryhmineen oli heitetty ulos juhlallisuuksista. Lopulta opiskelijat tajusivat erehtyneensä, kun huomasivat Makin Instagram-tilillä kuvia, joita tämä oli oli julkaissut yliopiston tiloista saman päivän aikana. Lisäksi Newnham College oli aiemmin ilmoittanut missikaunottaren vierailusta kouluunsa Facebook-sivuillaan. Daily Mailin mukaan ylioppilaskunta on kieltäytynyt kommentoimasta erehdystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?