Tunnettu tv-persoona nähty viimeksi julkisuudessa 2014 – pitääkö kodinhoitaja tähteä vankina hyytävin keinoin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Hyytävä väite: Kodinhoitaja pitää tunnettua tv-persoonaa vankina kartanossa – nähty viimeksi julkisuudessa 2014

Richard Simmons lukittautui kartanoonsa kaksi vuotta sitten. Läheiset pelkäävät tv-tähden terveyden puolesta.

14.3.2016 19:01

Tv-persoona Richard Simmons, 67, katosi täysin julkisuudesta kaksi vuotta sitten. Yhdysvaltalaissivustojen mukaan hän on lukittautunut kartanoonsa, eikä hänen uskota käyvän juuri ollenkaan ulkona.

Suositun tv-tähti Simmonsin katoaminen on herättänyt paljon spekulaatiota julkisuudessa ja huolta hänen läheisissään. Simmonsin tiedetään olleen ennen polvileikkauksessa, jonka uskotaan ajaneen miehen masennukseen.

Räiskyvä Simmons ponnahti julkisuuteen 80-luvulla aerobic-videoillaan ja lukuisilla tv-esiintymisillään.­

Simmonsin edustaja on toppuutellut huhuja kertomalla tähden vetäytyneen julkisuudesta tarkoituksella. Läheiset ja miehen fanit uskovat kuitenkin, että Simmonsia pidetään talossaan vankina.

Simmonsin läheinen ystävä ja entinen assistentti on esittänyt julkisuudessa hyytäviä väitteitä, joiden mukaan Simmons olisi hengenvaarassa. Mauro Oliveira kertoo New York Daily Newsin haastattelussa nähneensä Simmonsin edellisen kerran vuonna 2014. Simmons oli kutsunut ystävänsä vierailulle ja kertonut tälle, etteivät he enää voi tavata. Simmonsin taloudenhoitaja oli heittänyt miehen ulos.

Oliveira sanoo tv-tähden kertoneen hänelle, että taloudenhoitaja manipuloi ja määräilee häntä.

– Mielestäni tässä on takana musta magia, noituus. Tämä voi kuulostaa monissa kulttuureissa oudolta, mutta kotimaassani Brasiliassa ja esimerkiksi Meksikossa, musta magia ja henget ovat totisinta totta, Oliveira sanoo.

Suosittu tv-persoona on ollut vakiokasvo lukuisissa liikunnalle ja hyvinvoinnille omistautuneissa tv-ohjelmissa, mutta Simmons on nyt täysin vetäytynyt julkisuudesta. Kuva vuodelta 2013.­

Yhdysvaltalaislehtien mukaan viranomaiset kävivät Simmonsin kotona tammikuussa 2015. Ystävät olivat pyytäneet viranomaisia tarkistamaan Simmonsin voinnin, sillä he eivät olleet saaneet häneen yhteyttä. Simmonsin sanotaan puhuneen viranomaisten kanssa ja kertoneen voivansa hyvin.

Simmons kuvattuna marraskuussa 2013. Kyseessä on yksi viimeisistä Simmonsin julkisista esiintymisistä.­

Simmons on edellisen kerran nähty kotinsa ulkopuolella hyväntekeväisyystapahtumassa 1.1.2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?