Näin Cheek käyttää ylimääräiset rahansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheek avoimena MTV:n haastattelussa: Osti ylimääräisillä rahoillaan kolme asuntoa

Cheek kertoi MTV3:n Hjallis Harkimon vetämässä keskusteluohjelmassa, mihin mies käyttää ylimääräiset rahansa.

Cheek kertoi Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa MTV3:lla suhteestaan rahaan. Kuvassa rap-artisti Emma-ehdokkaiden julkaistamistilaisuudessa 2016.­

11.3.2016 22:31

Hjallis Harkimon keskusteluohjelma palasi ruutuun perjantaina. Kansanedustaja jututti ohjelmassa myös rap-tähti Jare ”Cheek” Tiihosta, joka on tunnetusti tarkka julkisuuskuvastaan.

Hjallis-keskusteluohjelma palasi televisioon.­

Harkimo tenttasi Cheekiä, onko mies pikkutarkka luonne, kenties epävarma ja miettiikö artisti kuolemaa. Rennon oloisesti ja paikoitellen avoimesti haastateltavan tuolissa istunut Cheek kertoi myös suhteestaan rahaan.

– Halusin jossain vaiheessa laittaa ylimääräistä rahaa sivuun, kun keikkoja oli 160 vuodessa ja rahaa alkoi jäädä säästöön, Cheek kertoi.

Cheek kuvattuna Helsingissä viime vuonna.­

Perjantaina kaksi Emma-palkintoa vuoden musiikkivideo- ja vuoden artisti -kategorioissa napannut rap-tähti selvitti Hjalliksen ohjelmassa konkreettisesti, mihin hän sijoittaa ylimääräiset rahansa.

– Mietin rahan laittamista sivuun hankkimalla Helsingin keskustasta kaksi asuntoa ja ostin myös äidilleni oman asunnon Lahdesta, Cheek kertoi.

Hjallis Harkimo tenttasi Tiihosta myös, ketkä ovat miehen kavereita. Menestyneen artistin vanavedessä kulkee varmasti myös monenlaista perässähiihtäjää ja selkään taputtelijaa.

– Olen onnellinen siitä, että minulla on iso ja hieno kaveripiiri, Cheek vastasi.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kansanedustaja Harkimo tapasi ohjelmassa myös pääministeri Juha Sipilän.

Keskusteluohjelma Hjallis nähdään MTV3:lla perjantaisin kello 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?