Eeva: Veljen kuolema jätti varjon Sirpa Selänteen elämään – ”Ilmassa oli aina pelko” - Viihde - Ilta-Sanomat

Eeva: Veljen kuolema jätti varjon Sirpa Selänteen elämään – ”Ilmassa oli aina pelko”

Sirpa Selänne kertoo Eeva-lehden haastattelussa isoveljestään Timosta.

Sirpa Selänne­

9.3.2016 10:30

Sirpa Selänne kertoo Eeva-lehden haastattelussa lapsuudenperhettään varjostaneesta tragediasta. Lehden haastattelussa Sirpa kertoo isoveljensä Timon seitsenvuotiaana hukkumisen vaikuttaneensa häneen ja hänen isosiskoihinsa Tiinaan ja Jaanaan kovasti lapsena, vaikkei Sirpa itse koskaan ehtinyt tavatakaan veljeään.

– Äiti ja isä tekivät kaikkensa suojellakseen meitä tyttöjä. Ilmassa oli aina pelko, että jotain kauheaa voi tapahtua, ja siksi pitää olla varovainen. Lapsena se ärsytti, mutta nyt äitinä ymmärrän vanhempieni huolen. Oman lapsen menettäminen on hirveintä, mitä ihmiselle voi tapahtua, Sirpa kertoo Eeva-lehdelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sirpa kertoo lehden haastattelussa miettivänsä toisinaan, millaista elämä isoveljen kanssa olisi ollut ja minkälainen veli olisi nyt aikuisena. Sirpa kertoo ajattelevansa ajatustensa olevan ”hullujakin”, mutta uskoo vahvasti, että olisi ollut veljensä kanssa erittäin läheinen.

Perhekeskeinen Sirpa Selänne kertoo arvostavansa sisaruussuhteitaan kovasti ja pitävänsä yhteyttä isosiskoihinsa tiiviisti.

– Sisaruussuhde on arvokkaimpia juttuja elämässä. Olen onnellinen, että olen saanut kokea sen ja tarjota saman myös omille lapsilleni.

Sisaruussuhteita arvostava Sirpa Selänne on onnellinen, että hän ja Teemu ovat pystyneet antamaan lapsilleen Eetulle, Eemilille, Leeville ja Veeralle toisensa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?