Christina Aguilera ja puoliso kyyditsivät lasta autolla vaarallisesti – hyväksyisitkö? - Viihde - Ilta-Sanomat

Christina Aguilera ja puoliso kyyditsivät lasta autolla vaarallisesti – hyväksyisitkö?

Christina Aguilera ja hänen puolisonsa olivat autoajelulla ja asettivat pienokaisen vaaraan ottamalla tämän pois turvavöistä.

Christina Aguilera ja Matt Rutler eivät välittäneet liikennesäännöistä.­

4.3.2016 17:43

Laulajatähti Christina Aguilera ja hänen miehensä kitaristi Matt Rutler olivat sunnuntaiajelulla Brentwoodissa Los Angelesissa parin yhteisen pienokaisen Summer Rainin kanssa vähän aikaa sitten kertoo TMZ.com. Summer Rain on vasta vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäinen, ja hänen pitäisi olla turvaistuimessa koko matkan ajan.

Matt Rutler pysähtyi tien sivuun hetkeksi, ja otti Summer Rain -taaperon syliinsä. Kun Matt alkoi ajaa eteenpäin, pikkutyttö istui edelleen isänsä sylissä.

Matka ei ollut pitkä, vain alle 100 metriä lähimpään parkkiruutuun. Kuitenkin se oli selkeästi liikennesääntöjen vastaista ja vaarallistakin liikennöidyllä tiellä. Pariskunta olisi saanut ainakin sakot, jos poliisi olisi osunut paikalle.

Varsinkin se seikka, että lapsen nenän edessä oli turvatyyny, oli erityisen vaarallista. Se olisi voinut laueta, jos joku olisi vaikka törmännyt parin autoon. Tällöin Summer Rain olisi ollut hengenvaarassa.

Christina Aguilera ja Matt Rutler kuvattuna pikkuisen Summer Rainin kanssa Disneylandissa viime kesänä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?