Pamela Andersonin, 48, alastonkuvista nousi Photoshop-kohu: ”Miten hän voi muka näyttää tuolta?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pamela Andersonin, 48, täydellisyyttä hipovista alastonkuvista nousi Photoshop-kohu: ”Miten hän voi muka näyttää tuolta?”

Pamela Anderson poseeraa ilman rihmankiertämää Paper Magazine -lehdessä. Uhkean kaunottaren alastonkuvat tosin ovat herättäneet paljon ihmetystä.

27.2.2016 11:26

Playboyssa lukuisia kertoja sulojaan esitellyt povipommi Pamela Anderson ei näytä vanhentuneen juuri päivääkään Baywatch-ajoistaan. 48-vuotias kurvikaunotar näyttää kuvissaan jo niin hehkeältä, että sosiaalisessa mediassa spekuloidaan, että kuvia olisi käsitelty ankaralla kädellä.

Mustaan peruukkiin sonnustautuneen Pamelan kasvoilla ei ole rypyn ryppyä, ja upean rusketuksen omaava vartalo hipoo täydellisyyttä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Some-kommentoijat huomauttavat, että Pamela näyttää hänestä otetuissa paparazzi-kuvissa huomattavasti erilaiselta kuin lehden sivuilla, vaikka povipommi on edelleen todella timmissä kunnossa.

Huomattavasti luonnollisemmassa lookissa rannalla viihtyvä Pamela ei turhia tälläydy vesileikkeihin.­

Povipommi Pamela Anderson on edelleen tyrmäävä ilmestys, mutta monien mielestä ei kuitenkaan aivan niin rypytön kuin Paper Magazine antaa ymmärtää.­

Paper Magazinen Instagram-sivulla kuvista käydään kiivasta keskustelua. Kommentoijat syyttävät lehden muokanneen kuvia reilusti.

Katso kuva myös tästä.

– Pitäisikö meidän uskoa, että Pamela näyttää tuolta? Instagramissa ihmetellään.

– Miten hän voi muka näyttää tuolta? eräs kommentoija kummastelee.

– Photoshopin määrä kuvissa on aivan uskomaton, Instagramissa sivalletaan.

Katso kuva tästä.

Povipommi on hyvällä asialla rohkeilla kuvillaan. Eläinten oikeuksia ajava Pamela esittelee kuvissa paitsi paljasta pintaa, myös suunnittelemiaan vegaanikenkiä. Hän suunnitteli kenkämalliston ranskalaisen Amélie Pichardin kanssa. Kengät on valmistettu täysin ilman eläinperäisiä materiaaleja ja raaka-aineita.

Jutun videoilla Pamela Anderson kuvattuna Peta-järjestön tapahtumassa, jota hän on tukenut jo vuosikausia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?