Michael Jacksonin 17-vuotias tytär hätkähdyttää kynityllä ja superblondilla hiustyylillään – oliko entinen parempi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin 17-vuotias tytär hätkähdyttää kynityllä ja superblondilla hiustyylillään – oliko entinen parempi?

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on sanonut hyvästit tummille pitkille kutreilleen.

25.2.2016 21:12 | Päivitetty 26.2.2016 8:33

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin 17-vuotias Paris-tytär esitteli Instagramissa uuden, lyhyen ja vaalean hiustyylinsä.

Mustavalkokuvassa Paris hymyilee onnellisennäköisenä uudessa sähäkässä lookissaan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Paris on käynyt läpi tyylimuutosta viime aikoina. Hänellä oli pitkään tummat, pitkät hiukset. Hiljattain hän kuitenkin leikkasi hiuksensa lyhyiksi ja vaalensi niitä. Lopputulos oli kuin lähempänä oranssia kuin vaaleaa.

– Sitä täytyy nauttia tästä oudosta, kuta kuinkin oranssista vaiheesta, kun värjäät sysimustasta vaaleaksi... muutoksia, David Bowieta asullaan jäljitellyt Paris Jackson kirjoitti viime viikonloppuna julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Vielä kolme viikkoa sitten Parisilla oli pitkät, tummat hiukset.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Parisilla ei ole ollut kovin helppoa isänsä vuonna 2009 tapahtuneen kuoleman jälkeen, mutta nyt hän näyttää viimein onnelliselta.

Paris Jackson on totuttu näkemään pitkissä, tummissa hiuksissa, kuten tässä viime vuoden toukokuussa otetussa kuvassa.­

Vuonna 2013 Paris joutui sairaalaan yritettyään itsemurhaa. Sen jälkeen hänet Daily Mailin mukaan lähetettiin ongelmanuorille tarkoitettuun terapeuttiseen sisäoppilaitokseen Utahiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?