Muusikoksi palannut Ronn Moss näyttäytyi punaisella matolla – edelleen kuin ilmetty Ridge - Viihde - Ilta-Sanomat

Muusikoksi palannut Ronn Moss näyttäytyi punaisella matolla – edelleen kuin ilmetty Ridge

Muusikoksi Kauniiden ja rohkeiden jälkeen palannut Ronn Moss piipahti Soap Opera Digest -lehden 40-vuotisjuhlissa yhtä charmikkaana kuin Ridge-aikoinaan.

Ronn Moss ja vaimonsa Devin DeVasquez juhlivat Soap Opera Digest -lehden synttäreillä Hollywoodissa.­

25.2.2016 18:47

Siitä on jo neljä vuotta, kun Kauniit ja rohkeat -fanit hyvästelivät jykeväleukaisen Ridgen eli Ronn Mossin. Moss näytteli suosikkisaippuassa muotisuunnittelija Ridge Forresteria vuosina 1987–2012.

Ronn Mossin viimeinen esiintyminen Ridge Forresterina Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Viimeinen jakso nähtii Suomessa huhtikuussa 2013.­

Mossin lähtö sarjasta tuli aikanaan yllätyksenä. Myöhemmin hän kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa päätöksensä syynä olleen ennen kaikkea raju auto-onnettomuus, johon hän vaimonsa kanssa oli joutunut. Pariskunta selvisi onnettomuudesta, mutta heidän upouusi autonsa romuttui täysin. Onnettomuus sai hänet arvioimaan uudelleen elämäänsä ja sitä, mikä on hänelle tärkeää.

Niinpä Kauniiden ja rohkeiden jälkeen Moss palasi juurilleen ja ryhtyi jälleen muusikoksi. Moss alkoi aktiivisesti soittamaan bassoa vanhassa kalifornialaisyhtyeessään Playerissa, joka on sittemmin keikkaillutkin ahkerasti.

Soap Opera Digestin juhlissa näyttäytynyt Ronn Moss, 63, on pysynyt varsin nuorekkaana.­

Moss, 63, on näyttäytynyt varsin säästeliäästi julkisuudessa muuten kuin musiikkinsa kautta. Nyt hän kuitenkin saapui vaimonsa Devin DeVasquezin kanssa saippuaoopperalehti Soap Opera Digestin 40-vuotisjuhlatapahtumaan, jota vietettiin Hollywoodissa keskiviikkona 24. helmikuuta. Moss näytti ikäisekseen erittäin nuorekkaalta.

Ronn Moss ja Devin DeVasquez Huvilateltalla Helsingin Juhlaviikoilla elokuussa 2013.­

Moss vaimoineen vieraili Suomessa vuonna 2013. Pariskunta viihtyi muun muassa Helsingin Juhlaviikoilla, mutta perimmäinen syy visiittiin oli Veikkauksen mainos, jota Moss tähditti.

Vuonna 2014 Moss vaimoineen nähtiin suomalaisessa kokkiohjelmassa Henkka & Niki vs. Amerikka, kun kokit Henri Alén ja Nicolas Thieulon vierailivat Mossin kotona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?