Pamela Anderson, 48, riisui kaiken – yllä vain musta peruukki ja korkokengät - Viihde - Ilta-Sanomat

Pamela Anderson, 48, riisui kaiken – yllä vain musta peruukki ja korkokengät

Baywatch-sarjassa 1990-luvulla miehiä hullaannuttanut Pamela Anderson poseeraa jälleen alasti hyvän asian puolesta.

Pamela Anderson on jälleen pannut kroppansa likoon hyvän asian puolesta.­

25.2.2016 16:57

Malli ja näyttelijä Pamela Anderson täyttää heinäkuussa 49 vuotta. Vuodet ovat olleet lempeitä vaalealle povipommille, sillä Anderson edelleen varsin vetävässä kunnossa.

1990-luvulla Anderson villitsi miehiä hengenpelastajien elämästä kertovassa Baywatch-sarjassa punaisessa uimapuvussaan. Kanadalaissyntyinen ja suomalaissukujuuria omaava kaunotar viihtyy kuitenkin edelleen kameran edessä rohkeissa asuissa – ja jopa täysin ilman rihmankiertämää.

Anderson poseeraa tuoreessa Paper-lehdessä 1960-lukuhenkisissä pikkutuhmissa kuvissa täysin alasti. Asusteenaan hänellä on vain iso, musta peruukki sekä korkokengät.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Juuri kengissä onkin koko kuvaussession juju. Kengät ovat Andersonin yhdessä ranskalaisen kenkäsuunnittelija Amélie Pichardin kanssa tekemästä cruelty free -mallistosta. Nimensä mukaisesti kengät on valmistettu ilman julmuuksia, täysin ilman eläinperäisiä materiaaleja ja raaka-aineita, eli kengät ovat niin sanotusti vegaanikengät.

Anderson on tunnettu ympäristöasioiden ja eläinten oikeuksia puolesta puhuja, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän laittaa kroppansa likoon hänelle tärkeiden asioiden puolesta. Hän on muun muassa poseerannut pelkissä salaatinlehtibikineissä PETAn kasvissyöntiin kehottavassa mainoksessa.

Lehti julkaisi kuvia myös Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?