Viikon netti-tv-tärpit: Suosittu 80-luvun komediasarja saa jatkoa Netflixiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Viikon netti-tv-tärpit: Suosittu 80-luvun komediasarja saa jatkoa Netflixiin

Full Housen lapsinäyttelijät ovat jatkoversiossa Fuller House kasvaneet aikuisiksi.

1990-luvun hittisarjan Full Housen tytöt ovat aikuistuneet: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin ja Andrea Barber.­

26.2.2016 6:01

Fuller House, Netflix pe 26.2. alkaen

Yksi Yhdysvaltain tv-historian suosituimmista sitcomeista, Tannerin perheestä kertova Full House, palaa päivitettynä ruutuun, kun Netflixissä nähdään 13 uutta jaksoa Fuller House -komediasarjaa. Mukana ovat lähes kaikki alkuperäisen sarjan jäsenet kahta lukuun ottamatta. Kaksoset Mary-Kate ja Ashley Olsen aloittivat Full Housessa, kun he olivat vain yhdeksän kuukauden ikäisiä. He eivät kuitenkaan päässeet mukaan jatkosarjaan aikataulusyistä.

Vuosina 1987–1995 näytetyssä Full Housessa leskeksi jäänyt tv-ankkuri ja kolmen tyttären isä, Danny Tanner, pyytää kasvatusapuun rokkarilankonsa ja stand up -koomikkoystävänsä. Nyt nähtävässä jatkosarjassa pääosassa on tyttäristä vanhin: D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) on eläinlääkäri ja juuri leskeksi jäänyt poikavauvan sekä 7- ja 12-vuotiaiden poikien äiti. Hän saa arkeensa avukseen dj-muusikkopikkusiskonsa (Jodie Sweet) sekä parhaan ystävänsä, teinitytön äidin (Andrea Barber).

Pääosanäyttelijät ovat samat kuin alkuperäissarjassa, pikkutytöistä on vain näiden reilun 20 vuoden aikana kasvanut aikuisia naisia. Myös muita alkuperäisestä sarjasta tuttuja kasvoja nähdään jälleen ruudussa, kuten kaikki kolme ”isää” Bob Saget, John Stamos ja Dave Coulier.

Luvassa on alkuperäissarjan tavoin koko perheelle sopivaa lämminhenkistä komediaa.

– Maailma on hyvin erilainen kuin 25 vuotta sitten. Nyt kasvatamme lapsia tietokoneiden, sähköpostien, kännyköiden, tekstiviestien ja nettideittailun aikana, Cameron Bure kommentoi.

Miia Hiiri

John Stamos ja Jodie Sweet.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?