Kansanedustaja kutsuttiin Ruisrockiin – sai liput, majoituksen ja kuljetukset ilmaiseksi – salakuljetti alueelle omat viinit - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja kutsuttiin Ruisrockiin – sai liput, majoituksen ja kuljetukset ilmaiseksi – salakuljetti alueelle omat viinit

Kansanedustaja Silvia Modig muistelee Radio Rockin haastattelussa alkoholin salakuljetustaan.

25.2.2016 14:27

Radio Rockin lauantain Kuokkavieras-ohjelmassa vieraana on vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modig. Puhe johti alkoholilakiin ja Modig paljasti salakuljettaneensa nuorempana alkoholia festareille sekä myös kansanedustaja-aikana.

Modig muistelee haastattelussa vuoden 2011 tapahtumia ollessaan tuore kansanedustaja. Hän kertoo salakuljetuksen johtuneen identiteettikriisistä.

– Minulle tuli Ruisrockiin kutsu kansanedustajana, sain majoituksen kansanedustajana ja olisinko saanut kyyditkin kansanedustajana.

Silvia Modig toteaa salakuljetuksen johtuneen identiteettikriisistä.­

– Minulle tuli yhtäkkiä ihan hirveä identiteettikriisi, että olenko nyt muuttumassa tällaiseksi ihmiseksi, että tulen festareillekin vaan tässä roolissa ja näiden muiden kansanedustajien kanssa. Tuli niin hirveä identiteettikriisi, että oli pakko salakuljettaa oma viinipullo alueelle, että koin jollain tavalla olevani elossa. Mutta se oli sentään luomuviiniä, Modig nauraa muistolle.

Katso videolta haastattelupätkä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?