Tennistähti Caroline Wozniacki, 25, poseeraa rohkeasti pelkässä vartalomaalissa: katso video ja kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tennistähti Caroline Wozniacki, 25, poseeraa rohkeasti pelkässä vartalomaalissa: katso video ja kuvat!

Naisten tenniksen entinen maailmanlistan ykköspelaaja, tanskalainen Caroline Wozniacki keikistelee Sports Illustratedin tuoreessa uimapukunumerossa rohkeissa kuvissa.

Caroline Wozniacki on tenniksen entinen naisten ykköspelaaja.­

20.2.2016 13:31

Tenniksen entinen naisten ykköspelaaja Caroline Wozniacki, 25, tekee tämänvuotisessa Sports Illustratedin uimapukunumerossa saman tempun kuin monet huippumallit aiempina vuosina sekä vapaaottelutähti Ronda Rousey ja alppihiihtäjä Lindsey Vonn tänä vuonna: poseeraa pelkän vartalomaalin peitossa kuuluisan lehden sivuilla.

Tanskalainen Wozniacki suostui lehden kuviin pienen suostuttelun jälkeen, ja vastikään julkaistuissa otoksissa Wozniacki poseeraa yllään maalaus punaisesta uima-asusta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Tällä hetkellä tenniksen maailmanlistalla 19:ntenä oleva Wozniacki kertoo Sports Illustratedin julkaisemalla videolla, että poseeraaminen pelkässä vartalomaalissa oli hänelle outo kokemus.

– Tunnen olevani alasti, mutta kun katson peiliin – se on outo juttu – tuntuu kuin minulla olisi paljon vaatteita yllä, Wozniacki sanoi ihmeissään.

– Tämä on epätodellista, en ole koskaan tehnyt mitään tällaista.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Katso video Wozniackin Sports Illustrated -kuvauksista alta tai täältä.

Vartalomaalilla luotua uima-asua maalattiin Wozniackin alastoman vartalon päälle tuntikausia, ja kuvauspäivä kesti maskeeraus ja kuvaukset yhteenlaskettuna peräti 15 tuntia.

– Aloitimme klo 23, ja nyt kello on puoli kolme iltapäivällä. Päivä on ollut hullun pitkä, mutta meillä on ollut todella hauskaa, Wozniacki sanoo videolla.

– Tämä on ehdottomasti ollut melkoinen kokemus. En ole koskaan kokeillut mitään tällaista aiemmin.

Caroline Wozniacki in BODY PAINT. Enough said. https://t.co/sLIaLSKFc1 pic.twitter.com/iDiztvGqHY— SI Swimsuit (@SI_Swimsuit) 15. helmikuuta 2016

Jos kuvatwiitti ei näy, katso se tästä.

Wozniackin lisäksi tuoreessa uimapukunumerossa poseeraavat vapaaottelutähti Ronda Rousey, alppitähti Lindsey Vonn, pluskokoinen malli Ashley Graham, amerikkalaismalli Hailey Clauson, Gigi Hadid, Irina Shayk sekä monia muita uimapukumalleja. Edellä mainituista Rousey ja Vonn poseeraavat Wozniackin tavoin pelkässä vartalomaalissa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Caroline Wozniacki on tenniksen entinen naisten ykköspelaaja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?