Anoppi ei siedä Kanye Westin Twitter-sekoilua – pilaa Kardashian-perheen brändin - Viihde - Ilta-Sanomat

Anoppi ei siedä Kanye Westin Twitter-sekoilua – pilaa Kardashian-perheen brändin

Kardashian-perheen matriarkka Kris Jenner haluaa Kanye Westin palkkaavan osaavan pr-ammattilaisen.

Kris Jenner on hermostunut Kanye Westin Twitter-sekoiluun.­

19.2.2016 14:11

Kris Jenner on menettänyt hermonsa vävypoikansa Twitter-sekoiluun. Viikon aikana uuden levyn juuri julkaissut Kanye West on avautunut Twitterissä muun muassa rahaongelmistaan, vannonut Bill Cosbyn syyttömyyttä raiskausepäilyihin ja saanut pienoisen mediasodan aikaiseksi Taylor Swiftin kanssa.

Lisäksi West sai aikaan mylläkän Saturday Night Liven kulisseissa ennen esiintymistään. The New York Timesin tietojen mukaan West mesosi olevansa 50 prosenttia tärkeämpi kuin Kubrick, apostoli Paavali, Picasso ja Escobar yhteensä.

Nyt Kris Jenner vaatii, että West hankkii itselleen pr-ammattilaisen, joka hallinnoi hänen twiittailuaan. Kardashian pelkää, että Westin sekoilu tahraa tuottoisan Kardashian-brändin.

Kanye West onkin viimeisimmissä twiiteissään ollut poikkeuksellisen nöyrää poikaa. Hän twiittasi: ”Pahin viholliseni on ollut oma egoni... On vain yksi valtaistuin ja se on Jumalan”

My number one enemy has been my ego… there is only one throne and that’s God's …— KANYE WEST (@kanyewest) 17. helmikuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kanye West herättää närää anopissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?