Kapellimestari Jari Puhakan tytär Johanna, 22, on todellinen kaunotar – näyttelee Salatuissa elämissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kapellimestari Jari Puhakan tytär Johanna, 22, on todellinen kaunotar – näyttelee Salatuissa elämissä

BumtsiBum!-ohjelmassa pianistina ja kapellimestarina toimineen Jari Puhakan tytär Johanna on yksi Salattujen elämien tuoreimmista näyttelijöistä.

Johanna Puhakan isä on tunnettu kapellimestari Jari Puhakka.

18.2.2016 8:45

Syksyllä MTV3:n Salatut elämät -sarjassa aloittanelle Johanna Puhakalle, 22, julkisuus on ollut jollain lailla tuttu asia jo ennen Salkkareissa aloittamista, sillä Johannan isä Jari Puhakka, 50, on tunnettu kapellimestari, joka on tunnetaan parhaiten tv-ohjemista BumtsiBum! ja Tuttu juttu.

Johanna Puhakka näyttelee Salatuissa elämissä Aki Nikkisen (näyttelijä Sami Uotila) Alissa-tytärtä.

– Alissa on salaperäinen ja sähköistää tunnelmaa. Hän tulee varmasti sekoittamaan pakkaa, Puhakka sanoi Salkkarien lehdistötilaisuudessa syksyllä.

Puhakka kokeili näyttelijäntöitä jo nuorena tyttönä, sillä hän teki roolin vuonna 2003 ilmestyneessä Sibelius-elokuvassa. Viime vuosina kokemusta on karttunut harrastelijateattereista sekä erilaisista mainoskuvauksista.

– Olen ollut myös monessa sarjassa avustamassa, joten nyt siirrytään pikku hiljaa isompiin ympyröihin, Puhakka kertoi syksyllä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jari Puhakka avioitui vastikään pitkäaikaisen naisystävänsä, laulaja Kaija Lustilan kanssa.Pari meni naimisiin tammikuun puolivälissä Thaimaan Koh Samet -saarella.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Johanna Puhakan kuuluisasta isästä uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?