Katri Sorsa alastonkuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Katri Sorsa julkaisi erikoisen alastonkuvan – juhlistaa uutta työtään

Alastonkuvan solariumista julkaissut Katri Sorsa on innoissaan uudesta työstään.

10.2.2016 21:41

Bloggaaja ja tv-persoona Katri Sorsa julkaisi Instagramissaan sinihehkuisen alastonkuvan itsestään solariumissa. Kuvatekstissä Sorsa kertoo aloittavansa uuden työn ensi viikolla.

– Hieman rusketusta kalpealle kotiäidille, huhtikuussa kaksi vuotta täyttävän Elias-pojan äiti kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Television chat-ohjelmista ja Viidakon tähtöset -ohjelmasta tuttu Sorsa kertoo IS:lle aloittavansa jälleen ensi viikolla televisiotyöt.

– Meillä alkaa mieletön ostos-tv, jota juonnan. Ensimmäinen lähetys on noin kahden viikon päästä, innostunut Sorsa kertoo.

Sorsa kertoo, että Elias-poika on isovanhempien hoidossa työpäivien ajan, mutta Katri ja hänen Sasu-puolisonsa etsivät myös parhaillaan luotettavaa lastenhoitajaa.

– Olen niin kiinni rintaruokitussa pojassa, että vaikeaa aloittaa työt taas, Sorsa kertoo.

Kotiäitinä poikansa syntymän jälkeen ollut Katri Sorsa odottaa jännittynein mielin ensi viikolla alkavaa uutta työtä. Kuva marraskuulta 2014.­

Katri Sorsa on viime aikoina ollut julkisuudessa juuri äitiyden vuoksi. Sorsa on avoimesti puhunut muun muassa taaperoimetyksen, perhepedin ja lapsentahtisen kasvatuksen puolesta.

Videolla Katri Sorsa kertoo IS:n haastattelusta, kuinka hän Sasu-puolisonsa kanssa pitää huolen seksielämästä lapsiperhearjen keskellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?