Hugh Jackmanin epäonni jatkuu: Viides ihosyöpä iski nenään - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Jackmanin epäonni jatkuu: Viides ihosyöpä iski nenään

Jackman muistuttaa aurinkorasvan käyttämisen tärkeydestä.

Hugh Jackman on näytellyt muun muassa Wolwerinea X-men -elokuvissa.­

8.2.2016 22:33

Näyttelijä Hugh Jackman taistelee jälleen ihosyöpää vastaan, kertoo Daily Mail.

Jackman jakoi instagram-tilillään kuvan nenästään, jota koristaa suuri laastari.

– Esimerkki siitä kuinka käy ilman aurinkorasvaa. Basaliooma. Miedoin syöpätyyppi, mutta silti vakava asia. Pyydän, käyttäkää aurinkorasvaa, tähti kirjoitti.

Kyseessä on viides kerta kahden vuoden sisällä kun 47-vuotiaan australialaisnäyttelijän kasvoista poistetaan ihosyöpää. Hänen lääkärinsä mukaan syöpä uusiutuu helposti.

Ensimmäisellä kerralla Jackmanin syövän huomasi meikkaaja, joka valmisteli tätä X Men: Days of Future Past -elokuvan kuvauksiin. Jackmanin nenässä oli pieni veritippa.

Vaimo Deborra-Lee Furness painosti näyttelijän tarkempiin tutkimuksiin.

Toisella kerralla Jackman luuli löytäneensä kasvoistaan tumman luomen, mutta tämäkin paljastui syöväksi. Kolmas kerta taas oli samankaltainen kuin ensimmäinen.

Syövän uusimisesta johtuen näyttelijä tarkastuttaa ihonsa kolmen kuukauden välein. Daily Mail kertoo hänen todenneen vuonna 2014, että syöpä todennäköisesti uusiutuu vielä monesti.

Hän lisäsi yrittävänsä pysyä hyvillä mielin terveydentilansa suhteen.

– Onneksi tämä kaikki on estettävissä. Täytyy vain käydä tarkastuksissa. Olen tyypillinen mies: ennen minua ei juuri kiinnostanut, mutta nyt en laiskottele, Jackman sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?