Beyoncén esitys ei maistunut kaikille – ”Tämä on hyökkäys poliisia vastaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Beyoncén esitys ei maistunut kaikille – ”Tämä on hyökkäys poliisia vastaan”

New Yorkin entinen pormestari Rudy Giuliani tyrmää poptähden shown.

New Yorkin entiselle pormestarille ei Beyoncén esitys maistunut.­

8.2.2016 22:10

50. Super Bowlin väliajalla esiintyneen poptähti Beyoncén uutuushitti Formation ei ollut pelkästään mainiota viihdettä, vaan myös tiukka pläjäys kantaaottavuutta.

Beyoncén ja tanssiryhmän pukeutuminen viittasi vahvasti Yhdysvalloissa vuosina 1966-1982 vaikuttaneeseen vallankumoukselliseen Mustat Pantterit -liikkeeseen. Lisäksi esityksessä nähtiin ryhmän tervehdys, ilmaan nostettu nyrkki.

Muun muassa New Yorkin entinen pormestari Rudy Giuliani tyrmäsi show’n kovin sanankääntein.

– Se oli pöyristyttävää. Väliaikashow oli muutenkin naurettava. En tiedä mitä ihmettä se oli. Paljon porukkaa hyppimässä ympäriinsä ja kaikkea outoa. Se oli hirveää, New York Daily News kertoo pormestarin sanoneen.

– Tämä on jalkapalloa, ei Hollywood. Minusta on pöyristyttävää, että hän käytti tätä alustana hyökätäkseen poliisia vastaan. Ihmisiä, jotka suojelevat häntä ja meitä, pitävät meidät hengissä.

Giuliani totesi myös, että afrikkalais-amerikkalaisissa yhteisöissä pitäisi rakentaa kunnioitusta poliisia kohtaan. Hän myönsi myös, että välillä poliisi tekee virheitä, mutta suurin osa poliiseista tekee työtä pitääkseen ihmiset turvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?