Zayn Malik puhuu suunsa puhtaaksi One Directionista: ”En koskaan halunnut olla bändissä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Zayn Malik puhuu suunsa puhtaaksi One Directionista: ”En koskaan halunnut olla bändissä”

Malikin mukaan jokin oli vikana jo alusta asti.

Zayn Malik on jättänyt suositun poikabändin.­

30.1.2016 18:27

Lähes vuosi sitten poikabändi One Directionista valtavan kohun saattelemana eronnut Zayn Malik myöntää, ettei hän todella halunnut olla mukana bändissä.

Asia paljastui Daily Mailin mukaan 23-vuotiaan Malikin osallistuttua Apple Musicin chattiin viime torstaina.

– Silloin annoin bändille mahdollisuuden, mutta luulen halunneeni aina lähteä. Ensimmäisen vuoden jälkeen en koskaan todella halunnut olla bändissä, Malik kertoi.

One Direction nousi maailmanmaineeseen vuoden 2010 X-Factor -kilpailusta. Malikin mukaan jokin oli kuitenkin vialla jo alusta asti.

– Kun tajusin suunnan johon olimme menossa musiikillisesti, ymmärsin heti, ettei se ollut minua varten. Miten oikein kirjoitat biisin viiden ihmisen näkökulmasta? nykyään sooloartistina esiintyvä laulaja kysyy.

Malikin mukaan hän kävi jatkuvaa taistelua musiikkityylin takia.

– Luulen poikien ymmärtäneen, ettei se ole minun tyylistäni musiikkia. Kun lähdin bändistä, he eivät olisi halunneet sitä. Olin kuitenkin jo tehnyt päätökseni.

Malik on jo aiemmin kertonut, että eron takia hänen ja entisten bändikaverien välit ovat käytännössä poikki. One Direction taas on parhaillaan määrittelemättömän pituisella tauolla ja huhutaan, että bändi lopettaa kokonaan.

Vuonna 2013 One Direction -yhtyeeseen kuuluivat Harry Styles (vas.), Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson ja Liam Payne.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?