Yllätyskiinnitys! Supersuositun Top Gearin uusi juontaja on Frendien Joey! - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätyskiinnitys! Supersuositun Top Gearin uusi juontaja on Frendien Joey!

Toukokuussa BBC:n ohjelmistoon palaava Top Gear on saanut uuden ja varsin yllättävän juontajan.

Frendien Joey eli Matt LeBlanc muodostaa Chris Evansin kanssa Top Gearin uuden juontajaparin.

4.2.2016 18:55

Supersuositun autoiluohjelma Top Gearin toiseksi juontajaksi on paljastunut amerikkalaisnäyttelijä Matt LeBlanc. Parhaiten legendaarisesta Frendit -komediasarjasta muistettava LeBlanc muodostaa bensankäryisen juontajakaksikon yhdessä Chris Evansin kanssa.

Brittiläinen tv- ja radiopersoona Evans korvasi aiemmin ohjelman edellisen juontajan Jeremy Clarksonin, joka sai pestistään potkut viime keväänä lyötyään ohjelman tuottajaa.

– Autohulluna ja Top Gearin valtavana fanina on kunnia saadessani olla osa tämän ikonisen ohjelman uutta lukua. Miten jännittävää! LeBlanc tunnelmoi Top Gearin verkkosivuilla.

Hey everyone,I'm really honored and looking forward to working on Top Gear with @achrisevans , damn he's tall. pic.twitter.com/XGrcLP0NCl— Matt LeBlanc (@Matt_LeBlanc) 4. helmikuuta 2016

Myös Evans vaikuttaa olevan tyytyväinen uudesta juontajaparistaan.

– Matt on toinen elinikäinen bensapää, ja olen innoissani hänen liittymisestään Top Geariin, hän hehkuttaa samaisessa tiedotteessa.

My new Top Gear Friends. More to come #TopGear pic.twitter.com/zoGj1cwdNy— Chris Evans (@achrisevans) 4. helmikuuta 2016

Mikäli twiitit eivät näy, katso ne tästä ja tästä.

Vaikka LeBlancin kasvot tullaan todennäköisesti aina yhdistämään Frendien sympaattiseen Joeyyn, amerikkalaisnäyttelijä on tehnyt laatutyötä muissakin sarjoissa. Hän voitti Golden Globen roolistaan sarjassa Episodes, joka on sekin BBC:n tuotantoa.

Frendien Chandler, Joey ja Monica eli näyttelijät Matthew Perry, Matt Leblanc ja Courteney Cox.

LeBlanc ei ole Top Gearissa muutenkaan mikään uusi kasvo, sillä moottoriurheilufani on vieraillut ohjelmassa kahteen otteeseen. Vuonna 2012 hän teki ennätyksen ohjelman osiossa, jossa julkkikset revittelevät normaalihintaisilla autoilla.

Ohessa video LeBlancin ennätysajosta:

Mitä mieltä olet uudesta Top Gear -juontajasta? Kommentoi alla olevaan kommenttikenttään!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?