Avioerosta vain muutama viikko – vaimonsa jättänyt Mr. Bean -tähti osti lemmenpesän 28 vuotta nuoremmalle kaunottarelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Avioerosta vain muutama viikko – vaimonsa jättänyt Mr. Bean -tähti osti lemmenpesän 28 vuotta nuoremmalle kaunottarelle

Mr. Bean Rowan Atkinson ja uusi naisystävä ovat ottaneet suhteessaan merkittävän askeleen.

28.1.2016 22:29

Rowan Atkinson jätti vaimonsa Sunetra Sastryn, 54, 24 aviovuoden jälkeen. Brittilehdet uutisoivat marraskuussa, että syy eroon on Atkinsonin uusi rakkaus, 32-vuotias näyttelijä Louise Ford.

Kyyhkyläiset ovat liikkuneet avoimesti jo pidemmän aikaa. Britilehtien mukaan Mr. Bean -tähden ex-vaimo musertui erosta ja etenkin siitä, että hänet jätettiin huomattavasti nuoremman naisen takia.

Nyt The Sun -lehti uutisoi, että Atkinson on muuttamassa yhteen nuoren rakkaansa kanssa. Atkinson osti parin lemmenpesäksi Lontoossa sijaitsevan talon, jolla on hintaa peräti 6 miljoonaa euroa:

Rowan Atkinson, 60, 'moves girlfriend Louise Ford, 32, into his £4.65m London cottage' https://t.co/aYlMr6EHwD pic.twitter.com/zH8yzEOwtb— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) 28. tammikuuta 2016

Jos kuva ei näy, niin katso se tästä.

– Rowan ja Louise ovat todella tarkkoja yksityisyydestään. Yhteinen koti osoittaa, että he ovat selvästi vakavissaan, parin lähipiiristä kerrotaan The Sunille.

Rowan Atkinson muuttaa saman katon alle nuoren näyttelijärakkaansa kanssa.­

Atkinsonin ja Fordin suhde tuli julkisuuteen 2014, jolloin Atkinson haki myös eroa vaimostaan. Koomikko oli tavannut Fordin yhteisen näytelmän tiimoilta.

The Sunin mukaan vaimolla ei ollut aavistustakaan Atkinsonin eroaikeista, sillä he rakensivat miljoonien luksuskartanoa Oxfordshireen ja yhteiselo vaikutti auvoiselta.

Atkinsonin ja Sunetra Sastryn ero astui voimaan viime vuoden lopulla. Heillä on kaksi lasta, Ben, 22, ja Lily, 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?