IL: Annemari Sandell meni avoliittoon valmentajansa kanssa – avioeroprosessi vielä käynnissä - Viihde - Ilta-Sanomat

IL: Annemari Sandell meni avoliittoon valmentajansa kanssa – avioeroprosessi vielä käynnissä

– Avioero on selvä, huippujuoksija Annemari Sandell sanoo Iltalehdelle.

Annemari Sandell ja Mika Myöhänen kuvattuna yhdessä joulukuussa.­

28.1.2016 19:55

Kestävyysjuoksija Annemari Sandell, 39, käynnisti syksyllä avioeroprosessin pitkäaikaisesta aviomiehestään. Avioeroprosessin ensimmäisen vaiheen harkinta-aika päättyy huhtikuun alussa, jonka jälkeen lopullista avioeroa on mahdollista hakea.

Sandell kuitenkin kertoo Iltalehden haastattelussa, ettei avioeron toteutumisessa ole mitään epäselvyyttä. Hänen ajatuksensa ovat nyt täysin uudessa suhteessa valmentajaansa Mika Myöhäseen, 49, jonka neuvoilla hän tavoittelee paikkaa Rion olympialaisten maratonilta.

Myöhänen muutti IL:n mukaan vastikään Kalantiin Sandellin ja tämän kolmen lapsen luo.

– Tapasin Mikan ensimmäisen kerran Tampereella viime vuoden lopulla, silloin se rakastuminen kai jo tapahtui. Olimme pitäneet yhteyttä ja olimme kyllä tutut urheilupiireistä ennestään. Rakkautemme pysyy vaikeuksista huolimatta, Sandell sanoo IL:lle.

Vaikeuksilla Annemari tarkoittaa sitä, että Myöhäsen ja Sandellin yhteenmuuttoon suhtauduttu Kalannissa varsin kitkerästi, mikä on aiheuttanut lievää ahdistusta tuoreen parin yhteiseloon. Pari suunnitteleekin jo muuttoa pois Kalannista.

– Muutto voi olla ajankohtainen piankin, Sandell sanoo.

Sandell julkisti viime syksynä tavoitteensa päästä kilpailemaan Rion olympialaisiin.

– Uskon, että minulla on onnellista elämää edessä, kävi Rion kanssa sitten miten hyvänsä, Sandell sanoi lokakuussa STT:lle viitaten suhteeseensa Myöhäsen kanssa.

Annemari Sandell on yksi Suomen menestyneimpiä naiskestävyysjuoksijoita. Hän on ratamatkoilla 11-kertainen Suomen mestari ja maastojuoksun 10-kertainen SM-kultamitalisti.

Maastojuoksussa hän on saavuttanut MM-pronssia naisten lyhyeltä matkalta Belfastista 1999 sekä tyttöjen MM-kultaa vuonna 1995 ja MM-hopeaa 1996. Hänellä on hallussaan 10 000 metrin Suomen ennätys sekä 10 000 metrin nuorten Euroopan ennätys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?