Tangokuningatar sai viimein RUK:n päätökseen – ”Ohi on! 406 päivää varusmiespalveluksessa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningatar sai viimein RUK:n päätökseen – ”Ohi on! 406 päivää varusmiespalveluksessa”

Vuoden 2014 tangokuningatar Maria Tyyster, 27, iloitsee suoritettuaan vapaaehtoisen asepalveluksen kunnialla loppuun.

Maria Tyyster kuvaili Varusmiessoittokunnan olevan kuin perhe.­

23.1.2016 13:22

Vuoden 2014 tangokuningatar Maria Tyyster, 27, on saanut varusmiespalveluksensa päätökseen. Hämeen rykmentissä, varusmiessoittokunnassa vapaaehtoisen asepalveluksen suorittanut Tyyster joutui vuonna 2013 jättämään Reserviupseerikoulun kesken sääriluun murtuman vuoksi. Tyyster palasi lokakuussa armeijaan suorittamaan kesken jääneen RUK:n:

Tyyster on julkaissut Instagramissa kuvia armeija-ajastaan ja kertoo lauantaina julkaisemansa kuvakollaasin tekstissä olevansa helpottunut, onnellinen, haikea, tyhjä ja samalla ylpeä varusmiespalveluksensa päättymisestä.

– Ohi on! 406 päivää varusmiespalveluksessa on tullut päätökseen, Tyyster hehkuttaa.

– Ylitin itseni monin kerroin noiden päivien aikana! Jos jotain päätän, vien sen päätökseen, vaikka kuinka tulisi kuoppia matkalla. Upseerikokelas Tyyster haluaakin nyt kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tällä uskomattomalla taipaleella!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tyyster kiittää Instagramissa kurssitovereitaan vuolain sanoin.

– Ihan huippuretki ollut jätkät teidän kanssa! Kolmosjoukkueen Mutsi kiittää ja kuittaa, Tyyster kiittää viitaten varusmiespalveluksessa saamaansa lempinimeen.

– Vaikka välillä menikin hermo teidän tempuillenne, niin en silti ikinä unohda teitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Reserviin lähdettyään Tyyster vaihtoi pian asukokonaisuuteen, jossa hänet on useammin totuttu julkisuudessa näkemään: esiintymismekkoon. Tyyster julkaisi kuvan itsestään ja vuoden 2013 tangokuningattaresta Helsingissä pidettäviltä matkamessuilta. Tangokuninkaalliset ovat messuilla markkinoimassa Seinäjoen Tangomarkkinoita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?