Baby Spice jo 40 vuotta – ja upeampi kuin koskaan! Kaunis Emma Bunton juhli syntymäpäivää perheensä kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Baby Spice jo 40 vuotta – ja upeampi kuin koskaan! Kaunis Emma Bunton juhli syntymäpäivää perheensä kanssa

1990-luvun legendaarisen Spice Girls -yhtyeen nuorin jäsen Emma Bunton täytti torstaina 40 vuotta.

21.1.2016 22:14

90-luvun merkittävimpiin pop-ilmiöihin lukeutuneessa Spice Girls -yhtyeessä lempinimeä Baby Spice kantanut laulaja-radiojuontaja Emma Bunton juhli torstaina syntymäpäiväänsä Lontoossa.

40 vuotta täyttänyt Bunton on työskennellyt jo yli kuusi vuotta radiojuontajana Heart Breakfast -aamuohjelmassa ja Buntonin syntymäpäiväjuhlallisuudet alkoivatkin jo aamuvarhaisella, kun hänen julkkisystävänsä saapuivat radiostudioon onnittelemaan Buntonia.

Radio-ohjelman jälkeen Bunton poistui Heart FM -kanavan tiloista yhdessä perheensä kanssa. Bunton suuntasi juhlapäivän viettoon miehensä Jade Jonesin ja heidän poikiensa Beaun, 8, ja Taten, 4, kanssa.

Emma Bunton poistui torstaina syntymäpäivän viettoon miehensä Jade Jonesin ja heidän poikiensa kanssa.­

Poistuessaan työpaikalta Buntonilla oli kädessään valtava kimppu vaaleanpunaisia ruusuja.

Emma Bunton, eli Baby Spice, oli 90-luvulla suursuosiota nauttineen Spice Girls -yhtyeen nuorin jäsen. Spice Girls ehti julkaista vuosina 1995–2000 yhteensä kolme studioalbumia, ennen kuin yhtye hajosi yhteisymmärryksessä. Yhtye on sittemmin tehnyt kaksi lyhyttä paluuta, vuosina 2007–2008 sekä 2012, ja viime kuukausina yhtyeen paluusta on jälleen huhuttu.

Emma Bunton kuvattuna joulukuussa.­

Tuoreet kuvat osoittavat, ettei 40-vuotias Bunton ole suinkaan menettänyt hehkuaan, päinvastoin. Vaalea kaunotar säteili torstaina paparazzeille hymyilevänä mustassa asukokonaisuudessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?