21 tapaa pilata avioliitto – 19. "Ystävät ei viihdy sun kanssa, kun sä olet tollanen, aina" - Viihde - Ilta-Sanomat

21 tapaa pilata avioliitto – 19. "Ystävät ei viihdy sun kanssa, kun sä olet tollanen, aina"

Minä ja mun kaverit.

29.1.2013 8:21

Mies kulkee elämässä aistit avoimena ja eukko istuu sohvalla naama nyrpeänä. Ei olekaan ihme, että miehen kaverit eivät viihdy vaimon seurassa.

- Mun ystävät ei viihdy sun kanssa, kun sä olet tollanen, aina, mies pohtii.

Yksi ei halua rakastua. Toinen ei muuta haluakaan. Kolmas on naimisissa väärän naisen kanssa ja neljäs taas ei enää ole. Siis naimisissa.

Niin kuin ei kohta kukaan, jos 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan keinot otetaan käyttöön.

Johanna Vuoksenmaan ohjaaman elokuvan tarinassa Armi Toivasen esittämä Sanna Manner tekee tohtorinväitöskirjaa työnimellä X tapaa pilata avioliitto, jossa hän tutkii niitä tapoja, joilla ihmiset pilaavat avioliittonsa.

Komedian pääosissa nähdään Armi Toivanen, Riku Nieminen, Essi Hellen, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Vesa Vierikko ja Pamela Tola. Sivurooleissa mm. Hannele Lauri, Vesa Vierikko, Pamela Tola, Miia Nuutila, Aarre Karen, Eila Roine, Krisse Salminen ja Jarkko Niemi.

IS TV julkaisee 21 näytettä elokuvasta.

Katso myös: 1. Viina, se kulkee suvussa 2. Onni on risteilymatka 3. ”Monet avioliitossa olevat naiset repsahtaa paljon pahemminkin” 4. Lapsi 5. "Pikkureissut" piristävät suhdetta 6. "Kun se sukeltaa tai nukkuu, silloin se on hiljaa" 7. Toisen tavat: "Se oli se vessahomma" 8. Tyylin viisivuotissuunnitelma 9. Tehdään lapset tulojen mukaan 10. Timpan ”pikkuöverit” vit***i 11. "Mitä sä haluat muuttaa mussa?" 12. Vaali suhdetta – "Mitäs sä viimeksi toit mulle?" 13. "Kyllä se siellä illallakin veti perseet" 14. Väsynyt, mutta onneton 15. "Mun kylmämaailmaan käveli hehkuva nainen" 16. Miksi avioon? 17. Marilla on ihan mielettömät rinnat 18. Mikä on holhovietti?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?