Emilia Poikkeus, 24, poseeraa aistillisissa pitsialusvaatteissa – katso herkkä kuvagalleria - Viihde - Ilta-Sanomat

Emilia Poikkeus, 24, poseeraa aistillisissa pitsialusvaatteissa – katso herkkä kuvagalleria

Mikael Jungnerista hiljattain eronnut Emilia Poikkeus kertoo IS:lle saaneensa tuntemattomilta runsaasti treffikutsuja eron jälkeen.

Emilia Poikkeus­

17.1.2016 16:34

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerista, 50, joulun alla eronnut Emilia Poikkeus, 24, kertoo saaneensa runsaasti tuntemattomilta treffikutsuja sen jälkeen, kun Ilta-Sanomat uutisoi pariskunnan eronneen. Tuntemattomat miehet ovat lähestyneet Emiliaa puhelimitse, tekstiviesteillä ja sosiaalisessa mediassa.

Emilia kertoo, ettei lähtisi treffeille tuntemattoman kanssa, mutta suhtautuu treffikutsuihin huumorilla.

– Todella yllättävää, että suomalaiset miehet lähestyvät näin rohkeasti tuntematonta. Yleensä suomalaiset miehet ovat mielestäni niin ujoja.

Sinkkuna viihtyvä Emilia katsoo tulevaisuuteen avoimin mielin, muttei vielä haikaile parisuhteen perään. Poikkeukselle on tärkeää tavata potentiaalinen kumppani kasvotusten, sen vuoksi hän ei myöskään liittyisi suosittuun treffipalvelu Tinderiin.

– En voi pelkän kuvan perusteella päätellä, että tuon miehen kanssa lähtisin. Itselleni luonne on niin tärkeä ja se, että toinen on hauska. Pitää olla helppo jutella ja mukava olla toisen seurassa.

Nuo kaikki piirteet löytyivät myös Mikael Jungnerista, jonka seurassa Emilialla oli hyvä olla heti ensitapaamisesta lähtien. Yksi pariskunnan eroon vaikuttaneista seikoista oli se, että Mikael viihtyi enemmän kotona, kun taas Emilia olisi tahtonut juhlia enemmän. Toisensa helsinkiläisen yökerhon vip-tilassa tavannut pariskunta kävi yökerhossa runsaasti yhdessä myös suhteensa aikana.

– Yksi eron merkki oli varmasti se, että ensin viihdyimme baarissa todella paljon samassa porukassa. Meillä molemmilla on todella paljon tuttuja ja tuntui, että se meni lopulta vaan siihen, että tulimme yhdessä baariin ja molemmat viettivät illan erillään omien kavereidensa kanssa, jonka jälkeen lähdimme yhdessä kotiin.

Emilian mukaan pariskunnan baarikäyttäytyminenkin oli kovin erilaista. Siinä missä Emilia olisi tahtonut juhlia aamuyölle, tyytyi Mikael nauttimaan vaan muutaman drinkin.

– Jos välillä yritin ehdottaa jotain muuta tekemistä, niin ei hän melkein koskaan tahtonut tai työnsä vuoksi ehtinyt.

Hirmukovaksi juhlijaksi Emilia ei itseään luonnehdi, vaan nauttii kun saa käydä yöelämässä tuulettumassa muutaman kerran kuussa.

– Täydellinen bileilta alkaa ystävän luota, jossa juomme samppanjaa ja tarjolla on hyvää syötävää. Soitamme hyvää musiikkia ja juttelemme, siitä jatkamme iltaa baariin.

Lue Emilia Poikkeuksen koko haastattelu Ilta-Sanomien viikonvaihteen printti- tai verkkolehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?