Maradonan kaunis Dalma-tytär on saippuasarjojen tähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Maradonan kauniista Dalma-tyttärestä kasvoi saippuasarjojen supertähti

Diego Maradonan 28-vuotias Dalma-tytär on Etelä-Amerikassa tunnettu telenovela-sarjojen tähti.

Dalma Maradona on jalkapalloilijaisänsä tavoin tunnettu ja seurattu henkilö Argentiinassa.­

17.1.2016 11:28

Yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, argentiinalaistähti Diego Maradona, 55, ja Claudia Villafañe saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa huhtikuussa 1987, kun tytär Dalma Nerea syntyi.

Nyt 28-vuotias Dalma on isänsä tavoin tunnettu henkilö kotimaassaan Argentiinassa ja koko Etelä-Amerikassa, sillä Dalma on näytellyt nuoresta iästään huolimatta useissa tv-sarjoissa sekä muutamissa elokuvissa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Parhaiten Dalma tunnetaan telenovela- eli saippuasarjojen näyttelijänä. Dalman kenties tunnetuin rooli on Mi problema con las mujeres -telenovelasta, jossa hän näytteli Marinaa vuodet 2012–2015. Lisäksi hänellä on ollut rooleja neljässä argentiinalaiselokuvassa.

Dalma Maradona on yrittänyt tehdä uraa myös laulajana, mutta toistaiseksi laulu-ura ei ole saanut tulta alleen ainakaan Argentiinan ulkopuolella.

Dalma on sosiaalisessa mediassa varsin seurattu henkilö. Instagramissa hänellä on yli 44 500 seuraajaa ja Twitterissä peräti huimat 656 000 seuraajaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Diego Maradonalla on Dalman lisäksi kaksi muutakin lasta, vuonna 1989 syntynyt Giannina sekä vuonna 1986 syntynyt, Maradonan salasuhteesta alkunsa saanut Diego Sinagra, jonka isyyden Maradona tunnusti vasta 2000-luvun alussa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?