Cheryl Fernandez-Versini erosi miehestään – juhli heti erikoisen paljastavassa biletopissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen maailman seksikkäin nainen erosi miehestään – juhli heti erikoisen paljastavassa biletopissa

Britannian X Factor -ohjelman entisenä tuomarina tunnettuna laulaja Cheryl Fernandez-Versini yritti sulatella tuoretta avioeroaan juhlimalla ystävänsä polttareita.

Cheryl Fernandez-Versini erosi hiljatttain miehestään, mutta jaksoi saapua ystävänsä poltttareihin perjantaina.­

16.1.2016 18:25

Girls Aloud -tyttöbändistä maailmankuuluksi laulajaksi ja tv-persoonaksi noussut Cheryl Fernandez-Versini, 32, erosi vastikään ravintoloitsijamiehestään Jean-Bernard Fernandez-Versinistä.

Pari ehti olla avioliitossa vain hieman yli puolitoista vuotta. Lähipiiri on kertonut brittilehdille eron syyksi sen, että pari kyllästyi toisiinsa ja menetti suhteestaan intohimon. Avioero on Cherylille jo toinen. Aiemmin hän oli naimisissa jalkapalloilija Ashley Colen kanssa vuosina 2006–2010.

FHM-miestenlehden äänestyksessä vuoden seksikkäimmäksi naiseksi vuosina 2009 ja 2010 valittu Cheryl Fernandez-Versini ei ole erosta huolimatta jäänyt kotiinsa suremaan, vaan perjantai-iltana hän osallistui ystävänsä entisen Girls Aloud -bänditoverinsa Kimberley Walshin polttareihin.

Cheryl Fernandez-Versini saapui The Cuckoo Club -yökerhoon vartijoiden saattelemana.­

Paparazzi-valokuvaajat tallensivat Cherylin, kun hän saapui lontoolaiseen The Cuckoo Club -yökerhoon perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Britannian X Factor -ohjelman tuomarinakin vuosina 2008–2014 toiminut Cheryl oli pukeutunut varsin paljastavasti, sillä hänellä oli yllään erikoisesti leikattu musta toppi sekä tiukat, leopardikuvioiset housut.

Asukokonaisuus paljasti Fernandez-Versinin timmin vartalon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?