Huima tuplatemppu! Suvi Koponen poseeraa sekä Espanjan että Venäjän Vogue-lehden kannessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Huima tuplatemppu! Suvi Koponen poseeraa sekä Espanjan että Venäjän Voguen kannessa

Suomalaismallin menestyskulku kansainvälisenä huippumallina jatkuu.

Suvi Koponen (oik. Riggs) on tehnyt komean uran kansainvälisen muotialan huipulla.­

16.1.2016 16:14

Viime vuosien kansainvälisesti menestynein suomalaismalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 27, poseeraa Venäjän ja Espanjan Vogue-lehtien helmikuun numeroiden kansikuvissa.

Molemmat lehdet ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kansikuvansa. Espanjan numerossa Riggs poseeraa tummansinisissä. Kansikuvan on ottanut valokuvaaja Dan Martensen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Venäjän Voguen kansikuva on espanjalaislehteä värikkäämpi. Valokuvaaja Sebastien Kimin ottamassa kuvassa Riggs poseeraa heinäpellolla värikkäässä kukka-asussa.

Февральская обложка Vogue РоссияSuvi Koponen by Sebastien KimВ продаже с 14 январяJulkaissut Vogue Russia 11. tammikuuta 2016

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kahden eri maan Voguen kannessa poseeraaminen on harvinaista herkkua kelle tahansa huippumallille, joten Riggsin temppua voi pitää huimana saavutuksena.

Koponen on aiemmin poseerannut myös Italian, Britannian, Ranskan ja Yhdysvaltain Voguessa. Vogue-lehti on muotialan kenties arvostetuin aikakauslehti ja sitä pidetään yleisesti muodin Raamattuna.

Suvi Riggsin malliura lähti liikkeelle vuoden 2005 Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti. Voitto toi kansainvälisen mallisopimuksen ja jo seuraavina vuosina Koponen oli valloittanut maailman arvostetuimmat catwalkit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?