Jungnerista eronnut Emilia Poikkeus, 24, haluaa miehen tuovan leivän pöytään: ”En ole kauhean työorientoitunut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jungnerista eronnut Emilia Poikkeus, 24, haluaa miehen tuovan leivän pöytään: ”En ole kauhean työorientoitunut”

Emilia Poikkeus on onnellinen ja odottaa innolla, mitä tulevaisuudella on tarjota.

–Olen tottunut elämässäni voimakkaisiin miehiin. Olen kyllä itsekin voimakas persoona parisuhteessa ja tiedän, mitä haluan, Emilia sanoo.­

16.1.2016 8:20

Emilia Poikkeus, 24, jännittää hyvällä tavalla tulevaisuudessa häämöttäviä muutoksia. Porilaiskaunotar erosi ennen joulua viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajasta Mikael Jungnerista, 50. Sunnuntaina ystävättärensä kanssa lomamatkalle Teneriffalle lähtevä Emilia muuttaa viikonlopun aikana loputkin tavaransa Mikaelin asunnosta omaan Helsingin Töölössä sijaitsevan ullakkoasuntoonsa.

– Odotan innolla kaikkea tulevaa. Elämä on nyt täysin auki, on jännittävää, kun ei ikinä tiedä, mitä tapahtuu, Emilia sanoo.

Emilia kertoo olevansa arvoiltaan ”vanhanaikainen”, mutta samalla säilyttää oman tahtonsa parisuhteessa.

– Olen sitä mieltä, että mies tuo leivän pöytään. En ole itse kauhean työorientoitunut. Ihailen sellaisia naisia, jotka ovat, mutta itse en ole sellainen. Nautin myös siitä, kun saan pitää miehestä hyvää huolta ja valmistaa hänelle ruokaa.

Omasta työstään Emilia ei kuitenkaan suunnittele koskaan luopuvansa, sillä hän myös arvostaa itsenäisyyttä ja taloudellista riippumattomuutta.

Lue lisää päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?