Amin Asikainen tylyttää ex-vaimoaan: ”Tämmöiset asiat eivät kuulu lehtien sivuille” - Viihde - Ilta-Sanomat

Amin Asikainen tylyttää ex-vaimoaan: ”Tämmöiset asiat eivät kuulu lehtien sivuille”

Ex-nyrkkeilytähti Amin Asikainen tuohtui ex-vaimonsa Nilüfer Asikaisen antamasta haastattelusta Me Naisiin.

Amin Asikainen on hermostunut ex-vaimonsa Nilüfer Asikaisen antamasta avoimesta erohaastattelusta.­

7.1.2016 22:17

Ex-ammattinyrkkeilijä Amin Asikainen kritisoi Facebook-sivullaan kärkevästi ex-vaimoaan Nilüfer Asikaista ja tämän uusimmassa Me Naisissa julkaistua haastattelua, jossa Nilüfer avaa parin nelivuotisen avioliiton päättymiseen johtaneita syitä.

– Tämän päiväinen juttu Me Naisissa. Jossa kirjoitetaan meidän eroon johtaneista syistä. Jutussa syyllistetään ex avopuolisoani Minnaa ja yhteistä tytärtämme. Mikä ei pidä paikkaansa.Tämmöiset asiat eivät kuulu lehtien sivuille. Tässä on ajateltava muitakin,etenkin lapsia, Amin kirjoittaa.

Tämän päiväinen juttu Me Naisissa.Jossa kirjoitetaan meidän eroon johtaneista syistä.Jutussa syyllistetään ex...Posted by Amin Asikainen on Thursday, 7 January 2016

Nilüfer Asikainen kertoi Me Naisissa, että avioero johtui pääosin siitä, ettei Asikaisten uusperhekuvio ottanut toimiakseen, koska hän koki suhteessa runsaasti ulkopuolista painetta.

– Aika pian aloin huomata, että minut nähtiinkin pahana. Vilpittömyyttäni ei otettu todesta. Kun tein jotain kilttiä tytärpuolelle, lapselle selitettiin toisaalla, että tavoittelen omaa etuani. (...) Tunsin, ettei minulla ollut minkäänlaista mahdollisuutta päästä tytön sydämeen, Nilüfer sanoo Me Naisissa.

Uusperheen arki muuttui hiljalleen paineen myötä osittain tukahduttavaksi.

– Pahimmillaan tunnelma kärjistyi sellaiseksi, että tunsin olevani ulkopuolinen omassa kodissani.

Amin ja Nilüfer Asikainen erosivat viime elokuussa neljän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 4- ja 2-vuotiaat pojat, ja ero tuli Nilüferin aloitteesta.

Amin Asikaisella on tytär edellisestä suhteestaan pitkäaikaisen avopuolisonsa ja kihlattunsa kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?