Game of Thrones -hahmo palaa uudelle tuotantokaudelle täysin erinäköisenä – varo juonipaljastuksia! - Viihde - Ilta-Sanomat

Game of Thrones -hahmo palaa uudelle tuotantokaudelle täysin erinäköisenä – varo juonipaljastuksia!

Suosikkisarjan 16-vuotias näyttelijä palaa sarjaan täysin erinäköisenä kuin sarjan fanit hänet muistavat.

4.1.2016 14:26

HBO:n suosikkisarja Game of Thronesista tuttu näyttelijä Isaac Hempstead-Wright palaa sarjan kuudennelle tuotantokaudelle muuttuneena miehenä. 16-vuotias näyttelijä puhuu hahmostaan Brandon Starkista Entertainment Weekly -lehden haastattelussa.

Menestyssarja aloitti faniensa villitsemisen joulukuussa julkaisemalla teaserin keväällä alkavasta tuotantokaudesta. George R. R. Martinin kirjasaagaan perustuvan menestyssarjan tiiseri koostuu aikaisempien tuotantokausien merkittävimmistä juonenkäänteistä.

Game of Thrones Season 6: Tease (HBO)"The past is already written. The ink is dry."APRIL, 2016. #GameofThrones #GoTSeason6Posted by Game of Thrones on Thursday, December 3, 2015

Bran Starkin kohdalla sarja otti kirjojen tapahtumat kiinni jo neljännellä tuotantokaudella. Siksi Brania tai hänen sympaattista Hodor-palvelijaansa ei näkynyt viidennellä tuotantokaudella. Branin tarina jatkuu nyt kuudennella tuotantokaudella. Video päättyy Brandon Starkin kasvoihin ja ennen videon päättävää huhtikuu-tekstiä nuori miesääni, todennäköisesti Bran, sanoo: ”Heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tulee tapahtumaan.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Isaac Hempstead-Wright kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa hetkestä, jolloin kuuli siitä, että missaisi kokonaisen tuotantokauden.

– Kun kuulin, että minun kanssani tahdottiin keskustella, ajattelin että ”voi ei”, Hempstead-Wright muistelee.

– Yleensä niin sanotaan, kun sinulle kerrotaan, että hahmosi kuolee. Siispä se, että missasin vain yhden tuotantokauden oli pientä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Entertainment Weeklyn mukaan tuleva tuotantokausi on sarjan suurin ja ratkaisevin tuotantokausi. Hempstead-Wright kertoo lehden haastattelussa ajatelleensa kuudennen tuotantokauden käsikirjoitusta lukiessaan jokaisen kohtauksen olevan toistaan parempi.

– Aiemmin Bran on nähnyt pieniä vilahduksia menneisyydestä ja tulevaisuudesta, mutta ei ole aiemmin itse pystynyt juurikaan kontrolloimaan tapahtumia, näyttelijä kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Nyt hän näkee todella tärkeitä hetkiä menneisyydestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Siispä Bran alkaa punoa näkyjä kasaan kuin rikosetsivä. Hän tajuaa, kuinka merkittävä hän voi olla suuressa sodassa. Uusi tuotantokausi on melko Inception-elokuvan kaltainen, Hempstead-Wright arvioi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Videolla Game of Thrones -sarjan nuoret tähdet Isaac Hempstead-Wright, Sophie Turner ja Maisie Williams poseeraavat valokuvaajille Today Show’n haastattelun jälkeen vuonna 2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?