Pori Jazzeillakin esiintynyt suosittu soulartisti kuoli vain 65-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Pori Jazzeillakin esiintynyt suosittu soulartisti kuoli vain 65-vuotiaana

Soul-artisti Natalie Cole menehtyi vain 65-vuotiaana.

1.1.2016 19:53 | Päivitetty 1.1.2016 22:00

Pori Jazzeilla vuonna 2007 esiintynyt maineikas soul-artisti Natalie Cole menehtyi vain 65-vuotiaana sairaalassa Los Angelesissa.

Cole on myynyt yli 30 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Hänen isänsä on Nat King Cole, suosittu laulaja ja jazzpianisti. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa This Will Be, Our Love is Here To Stay ja Unforgettable.

Cole on kärsinyt monista terveysongelmista viime vuosina. Vuonna 2008 selvisi, että tähti sairastaa c-hepatiittia. Cole joutui loppuaikoinaan perumaan useita esiintymistilaisuuksia heikentyneen vointinsa vuoksi. Cole on kärsinyt myös päihderiippuvaisuudesta ja maksasairauksista, kertoo Tmz.com.

Tähden läheiset ja ihailijat ovat osoittaneet myötätuntoaan julkisesti esimerkiksi viestipalvelu Twitterissä. Pastori Jesse Jackson ilmaisi surunsa omalla Twitter-sivullaan.

#NatalieCole, sister beloved & of substance and sound. May her soul rest in peace. #Inseperable pic.twitter.com/zn7DArSMcG— Rev Jesse Jackson Sr (@RevJJackson) 1. tammikuuta 2016

– Sisko rakas, substanssin ja äänen. Lepää rauhassa, hän kirjoittaa.

Natalie Cole Beverly Hillsissä heinäkuussa 2015.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?