Väärin Miss Universumiksi kruunattu Miss Kolumbia puhui ensimmäistä kertaa tapahtuneesta: ”Se oli nöyryyttävää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Väärin Miss Universumiksi kruunattu Miss Kolumbia puhui ensimmäistä kertaa tapahtuneesta: ”Se oli nöyryyttävää”

Miss Universumiksi ensin julistettu Miss Kolumbia avautui nyt tuntemuksistaan liki kaksi viikkoa skandaalimaisen finaalin jälkeen.

1.1.2016 14:36

Hieman ennen joulua Las Vegasissa käyty Miss Universum -finaali päättyi skandaaliin, kun juontaja Steve Harvey julisti ensin voittajaksi Miss Kolumbian. Tämä ehti jo saada kruunun kutreilleen ja tervehtiä yleisöä voittajana, kunnes Harvey huomasi mokansa ja julistikin voittajaksi Miss Filippiinit.

Nyt Miss Kolumbia, Ariadna Gutiérrez, on ensimmäistä kertaa avannut tuntojaan siitä, miltä tuntui ensin voittaa ja heti perään hävitä himoittu kruunu ja titteli.

– Se oli hyvin nöyryyttävää minulle, mutta myös koko maalle ja kaikille ihmisille, ei vain Kolumbiasta vaan myös muille latinoille, jotka olivat paikalla, missi muisteli kolumbialaisen W-radion haastattelussa Latin Timesin mukaan.

Miss Kolumbia Ariadna Gutiérrez iloitsi vastakruunattuna Miss Universumina. Mutta onnea kesti vain hetken...­

Hän kertoo, kuinka luuli ensin juontajan vain vitsailevan.

– Ajattelin, että tämä on vitsi, koska harjoituksissa hänellä oli tapana leikkiä kysymysten kanssa ja ajattelin, että hän jatkaa samaan malliin saadakseen ihmiset nauramaan, Gutiérrez kertoi.

Skandaalifinaalin jälkeen huhut ja juorut ovat kertoneet, että juontajan moka olisi ollut järjestetty ja organisaatio olisi sillä tavoitelleet vain katsojalukuja ja julkisuutta.

– Jos se oli tavoitteena, he onnistuivat, kaunotar totesi haastattelussa.

Pian edellinen Miss Universum, Paulina Vega, joutui nostamaan kruunun järkyttyneen Gutiérrezin kutreilta ja asettamaan sen oikean voittajan, Filippiinien Pia Alonzo Wurtzbachin päähän.­

Filippiinien Pia Alonzo Wurtzbach toipui pian hämmästyksestä ja heilutti yleisölle uutena Miss Universumina.­

Hiljattain uutisoitiin Gutiérrezin saaneen miljoonan dollarin tarjouksen seksivideolla esiintymisestä. Kaunotar väitti nyt, ettei hän ole saanut virallista tarjousta vaan että hän näki kirjeen Vivid Entertainmentilta sosiaalisessa mediassa.

Hän ei aio suostua tarjoukseen, sillä ”vanhempani tappaisivat minut”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?