Plus-kokoisen mallin alastonkuvasta tuli yksi vuoden some-ilmiöistä: ”Peppu vei voiton” - Viihde - Ilta-Sanomat

Plus-kokoisen mallin alastonkuvasta tuli yksi vuoden some-ilmiöistä: ”Peppu vei voiton”

Tess Hollidayn sensuelli alastonkuva on saanut Instagramissa jo liki 53 000 tykkäystä.

28.12.2015 17:58

Tess Hollidaysta, 30, tuli syksyllä yksi vuoden puhutuimmista ilmiöistä muotimaailmassa kun hänen Instagramissa julkaisemansa alastonkuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

– Minun ja kehoni suhde on kuin matka, ei määränpää. Kunnioitan ja arvostan sitä, mitä se on tehnyt eteeni ja elämää, jonka se on tuonut tähän maailmaan, lukee Tessin kirjoittaman kuvan tekstinä.

– Minua ei kiinnosta pätkääkään, jos olen mielestänne kaunis tai jos kehoni loukkaa teitä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin näet sen myös täältä.

Kuvan julkaisemisen jälkeen 165-senttinen ja vaatekokoa 50 käyttävä Holliday on esiintynyt lukuisissa keskusteluohjelmissa ja puhunut nuorten naisten ulkonäköpaineista ja laihdutuskuureista. Holliday on esiintynyt myös lukuisissa mainoskampanjoissa, joiden hän toivoo kannustavan muotimaailmaa käyttämään kuvauksissaan kaikenkokoisia malleja.

–Jos Victoria’s Secret tarvitsee pluskokoista enkeliä... soittakaa minulle. Me täyteläisemmät naiset tykkäämme käyttää alusvaatteita ja näyttää seksikkäiltä, Holliday sanoi hiljattain Yahoo Stylen haastattelussa ja kritisoi langanlaihaa naisihannetta.­

Hollidayn kuva on kerännyt Instagramissa liki 53 000 tykkäystä ja yli 6200 kommenttia. Holliday julkaisi kuvan jälleen Instagramissa ja kirjoittaa kuvan olleen hänen omista kuvistaan se kaikista pidetyin.

– Tämä on vuoden tykätyin Instagram-kuvani. Se keräsi enemmän tykkäyksiä kuin People-lehden kanteni, H&M:n kampanjani, tai se, kun ilmoitin päässeeni mallitoimiston listoille... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Näyttää siltä, että peppu vei voiton! Holliday vitsailee Instagramissa.

Holliday ei ujostele esiintyä sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa alusvaatteissa tai bikineissä. Tässä muutama plus-kokoisen kaunottaren Instagram-kuvista, jotka ovat keränneet paljon kiitosta naisilta ympäri maailmaa:

Jos kuva ei näy, niin katso se tästä.

– Rakkaat kriitikot, minun vartaloni haukkuminen ei tee teistä parempia ihmisiä, eikä se korjaa teidän itsetuntoanne, Holliday kirjoittaa Instagramissa alusvaatekuviensa yhteydessä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?