Robin Räikkönen juhli ensimmäistä jouluaan hulppean lahjakasan keskellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Robin Räikkönen juhli ensimmäistä jouluaan hulppean lahjakasan keskellä

Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen julkaisi kuvia perheensä joulun vietosta.

Tämä joulu oli Minttu Virtaselle ja Kimi Räikköselle hyvin erityinen. Kuva Monacon F1-osakilpailusta viime toukokuussa.­

27.12.2015 19:21

F1-tähti Kimi Räikkönen, hänen kihlattunsa Minttu Virtanen ja heidän vajaan vuoden ikäinen esikoispoikansa Robin viettivät joulua rennoissa tunnelmissa.

Minttu Virtanen kertoo perheen joulunvietosta tuoreessa, tapaninpäivänä julkaisemassaan blogipäivityksessä. Joulu oli heille hyvin erityinen, sillä se oli tammikuun lopulla syntyneen Robinin ensimmäinen.

– Joulu pyhitettiin rentoutumiselle, yhdessäololle ja nautiskelulle, Minttu kirjoittaa Kauneus & Terveys -lehden verkkosivuilla olevassa blogissaan.

Minttu julkaisi blogissa myös kuvia perheen joulunvietosta, ja yhdessä kuvassa Robin istuu ison lahjakasan keskellä ja yrittää avata yhtä paketeistaan. Katso kuva täältä.

Minttu kertoo aloittavansa joulun jälkeen uuden harjoitusohjelman sekä jatkavansa karkkilakkoaan.

– Tämän joulun viimeinen löhöilypäivä lähenee loppuaan. Huomenna taas treenataan ja syödään aika paljon kevyemmin. En tehnyt tänäkään jouluna poikkeusta, vaan söin ihan liikaa enkä treenannut ollenkaan, Minttu kirjoitti tapaninpäivänä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?