Resident Evil -elokuvan kuvauksissa kohtalokas onnettomuus – auto murskasi avustajan kuoliaaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Resident Evil -elokuvan kuvauksissa kohtalokas onnettomuus – auto murskasi avustajan kuoliaaksi

Kuolemaan johtanut onnettomuus on jo toinen lyhyen ajan sisään sattunut vakava turma saman elokuvan kuvauksissa.

Resident Evil: The Final Chapter -elokuvassa pääosaa näyttelee Milla Jovovich.­

25.12.2015 19:09

Tuotantoassistentti kuoli joulukuun alussa Resident Evil: The Final Chapter -elokuvan kuvauksissa Hummer-merkkisen auton luisuttua näyttelijän päälle. Tapaus sattui vain muutama päivä sen jälkeen kun sijaisnäyttelijä kertoi, että hänen vasen kätensä joudutaan amputoimaan, Daily Mail kertoo.

Eteläafrikkalainen Ricardo Cornelius, 34, oli työskennellyt kuudennen Resident Evil -elokuvan parissa vasta viisi viikkoa onnettomuuden sattuessa.

Cornelius työskenteli Yhdysvaltojen armeijan Hummer-auton parissa, kun autoon tuli vika ja se murskasi miehen seinää vasten. Uhri vietiin sairaalaan, mutta hän kuoli muutama tunti myöhemmin.

Vain hieman aiemmin kuvausryhmän oli tavoittanut uutinen, jonka mukaan brittiläinen stunt-näyttelijä Olivia Jackson loukkaantui kuvauksissa niin pahoin, että hänen kätensä joudutaan amputoimaan. Jackson sai vakavia vammoja törmätessään moottoripyörällä metallisen videokameran jalkaan.

Resident Evil: The Final Chapter -elokuvassa pääosaa esittää Milla Jovovich. Elokuvan ohjaa Paul W.S. Anderson, joka on ohjannut myös elokuvan viisi edeltävää osaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?