Simon Cowellin anoppi Carole, 57, varasti huomion niukalla uimapuvullaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Simon Cowellin anoppi Carole, 57, varasti huomion niukalla uimapuvullaan

Musiikkituottaja Simon Cowell on anoppinsa kanssa samaa ikäpolvea.

25.12.2015 17:12

Brittiläinen musiikkituottaja Simon Cowell on parhaillaan perheensä kanssa Barbadoksella juhlistamassa joulua. American Idolsissa ja X Factorsissa kilpailijoita tuomaroinut Cowell on avioitunut ja saanut jälkikasvua. Perheen iltatähti täyttää helmikuussa kaksi vuotta.

Joulunvietossa ollut perhe viihtyi hyvin rannalla. Ihmisten huomion ei kuitenkaan vienyt perheidylli tai lapsen iloiset rantaleikit, vaan Cowellin anopin huikea rantakunto.

56-vuotias Cowell on anoppinsa kanssa samaa ikäpolvea, sillä hänen vaimonsa Lauren Silmermanin äiti Carol Davis on 57-vuotias.

Valkoiseen uimapukuun sonnustautunut Davis on fyysisesti uskomattoman hyvässä kunnossa. Häntä on vaikea uskoa lähes 60-vuotiaaksi. Iso-Britanniassa syntynyt nainen on tehnyt uransa näyttelijänä ja laulajana. Hänet muistetaan esimerkiksi Sinkkuelämää- ja A-Team -sarjoista.

Cowellin ja Silvermanin rakkauden alku ei suinkaan ollut pelkkää myötätuulta. Vaimo oli naimisissa Cowellin pitkäaikaisen ystävän, Andrew Silvermanin kanssa vielä viikko ennen Cowellin ja Laurenin ilmoitusta yhteisen vauvan odottamisesta. Perhe kuitenkin tuntuu olevan anteeksiantavaista sorttia. Mukana lomamatkalla näytti olevan koko perhe – myös Laurenin isän uusi puoliso.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?