Väärin kruunattu Miss Kolumbia avautuu kohtalostaan – sydäntäsärkevä viesti faneille - Viihde - Ilta-Sanomat

Väärin kruunattu Miss Kolumbia avautuu kohtalostaan – sydäntäsärkevä viesti faneille

Miss Universumiksi virheellisesti kruunattu Miss Kolumbia Ariadna Gutiérrez rikkoi hiljaisuuden faneilleen kirjoittamassa viestissä.

23.12.2015 20:21

Maanantaina aamuyöllä Suomen aikaan virheellisesti Miss Universumiksi kruunattu Miss Kolumbia Ariadna Gutiérrez viestitti faneilleen tuntemuksiaan Instagramissa. Vuoden 2015 Miss Universum -kilpailun surkuhupaisassa finaalissa konkarijuontaja Steve Harvey kruunasi aluksi Miss Kolumbian Miss Universumiksi, vaikka oikea voittaja olikin Miss Filippiinit Pia Wurtzbach.

Jutun videolla on nähtävissä finaalin kruunajaisten sähläys kokonaisuudessaan.

Gutiérrez julkaisi tiistaina pitkän viestin Instagram-tilillään. Viestissä hän muun muassa iloitsi lyhyttä hetkeään ”Miss Universumina.”

– Myrskyn jälkeen on tyyntä. Haluan kiittää jokaista, joka on tukenut minua. Teistä kaikista on tullut minulle uskomattoman tärkeitä. Olen todella onnekas ja kiitollinen siitä, että yhden maan lisäksi koko maailma tukee minua. Jokaisen kohtalo on etukäteen kirjoitettu. Tämä oli minun kohtaloni, Gutiérrez aloittaa tekstinsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.´

– Pystyin tuottamaan kotimaalleni iloa sillä, että olin hetken Miss Universum, vaikka se kestikin vain parin minuutin ajan. Tänään, tuon tapahtuman vuoksi, Kolumbiasta ja latinoyhteisöstä puhutaan maailman jokaisessa kolkassa.

Kolumbian ja Filippiinien edustajat eivät ole vaihtaneet lehtitietojen mukaan sanaakaan epäonnen kruunajaisten jälkeen.­

Gutiérrez onnitteli tekstissään myös oikeaa voittajamaata, Filippiinejä.

– Tahdon myös onnitella Filippiinejä heidän uudesta Miss Universumistaan. Se onnellisuus, jota tunnet, on varmasti uskomatonta, Gutiérrez kirjoitti viitaten kilpasiskoonsa, kruunun vieneeseen Pia Wurtzbachiin.

– Elämä jatkuu ja tulevaisuudessa selviää, miksi asiat tapahtuivat niin kuin ne tapahtuivat, Miss Kolumbia päätti tekstinsä kiittäen vielä fanejaan saamastaan tuesta ja rakkaudesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Gutiérrez ei ole ennen tiistaina julkaisemaansa tekstiä avautunut kummemmin illan tapahtumista. Sen sijaan kolumbialaiskaunotar on julkaissut Instagramissa useita kuvia itsestään Miss Universum -kruunu päässään ja vaikutti haikailevan menetetyn missikruunun perään.

– Nämä hetket tulevat säilymään muistoissani aina, Miss Kolumbia unelmoi kuvatekstissään.

Kolumbialaislehdistö on kutsunut Ariadnaa farssiksi muodostuneen finaalin jälkeen ”parin minuutin kuningattareksi”. Lehdet laskivat Ariadnan saaneen nauttia Miss Universum -kruunusta noin kahden tai kolmen minuutin verran.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?